Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Martor in dosarul lui Dragnea, declaratii explozive la instanta

Martor in dosarul lui Dragnea, declaratii explozive la instanta

Autor:

La ultimul termen al dosarului angajarilor de la Protectia Copilului Teleorman, Rodica Milos, fost director economic la DGASPC Teleorman, a facut o serie de afirmatii grave la adresa unui procuror de la DNA.

 

judec Martor in dosarul lui Dragnea, declaratii explozive la instantaFemeia a fost audiata la Inalta Curte si a povestit despre datile in care a fost audiata la DNA. “Cand am fost audiata ca martor, eu nu am avut un avocat al meu. Semnatura de pe declaratie este probabil al avocatului. Deoarece am fost chemata in timp foarte scurt, nu am avut timp sa-mi angajez un avocat. Intr-adevar, nu contest ca am semnat contractele de angajare a celor doua. Eu le-am semnat in conditii de legalitate, fiecare participase la o procedura in vederea angajarii”, a sustinut aceasta in fata judecatorilor.

Mai mult, aceasa sustine ca a existat si o a doua data in care a fost chemata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie – despre care face dezvaluiri uluitoare: “cand am fost audiata a doua oara, am fost la DNA degeaba. Am fost chemata pentru lamuriri, dar nu am inteles. Mi-a fluturat o foaie, a spus: doamna eu pot sa va dau NUP (neinceperea urmaririi penale), dar nu vreau, pentru ca nu stiu cu cine tineti. A zis sa ma descurc cu justitia. Spunea ca o sa ma trimita in judecata, o sa mor de foame, pentru ca nu voiam sa spun de domnul Dragnea. Mi-a spus: stiti unde vrem sa ajungem. Dar eu nu puteam sa spun nimic, nu aveam ce sa spun, pentru ca cu Liviu Dragnea m-am intalnit doar in doua situatii, numai profesional“.

In dosarul de fata, Dragnea e acuzat de DNA de  instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, in cazul unor angajari considerate fictive de catre procurorii anticoruptie.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!