Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Marsul Normalitatii si cel al Diversitatii aduc restrictii de circulatie, sambata, in Bucuresti

Marsul Normalitatii si cel al Diversitatii aduc restrictii de circulatie, sambata, in Bucuresti

Autor:

Doua tabere ies, sambata, in strada, fiecare pentru a marsalui pe strazile Capitalei.

 

mars2 361x500 Marsul Normalitatii si cel al Diversitatii aduc restrictii de circulatie, sambata, in BucurestiEste vorba despre doua marsuri – al “Normalitatii”, organizat de Noua Dreapta, si al “Diversitatii”, pus la cale de catre reprezentantii Asociatiei Accept – cel dintai fiind in plina desfasurare la momentul de fata.

Cei care s-au raliat acestei manifestari de sustinere declarata a familiei traditionale – in speta a uniunii dintre un barbat si o femeie- se aflau, cu zecile, la momentul redactarii acestei stiri in Piata Victoriei, cu pancarte – mai mici sau mai mari -pe care sunt trecute diferite mesaje, printre care “Familia traditionala e in pericol. Veniti s-o aparam!” sau “Marsul Normalitatii pentru familia intemeiata pe casatoria dintre un barbat si o femeie”.

mars 308x500 Marsul Normalitatii si cel al Diversitatii aduc restrictii de circulatie, sambata, in BucurestiDe asemenea, tot in cursul dupa-amiezii urmeaza sa aiba loc si Marsul Diversitatii, in zona Kiseleff.

Soferii trebuie sa aiba in vedere ca aceste manifestari impun restrictii rutiere in anumite zone din Bucuresti, pentur cateva ore. Precizari in acest sens au facut reprezentantii brigazii Rutiere, dupa cum urmeaza:

-in cazul Marsului Normalitatii: “12.30 – 14.30, mars pe traseul Piata Victoriei – Bd. Lascar Catargiu – Piata Romana – Bd. Magheru – Bd. Nicolae Balcescu – Piata Universitații – Bd. I.C. Bratianu – str. Halelor – Splaiul Independenței – Aleea Dealul Mitropoliei. Deplasarea participantilor se va face pe banda I si II de circulatie”

-in cazul Marsului Diversitatii: traficul rutier va fi restrictionat in intervalul orar 17.00 – 19.30 pe Sos. Kiseleff de la Piata Arcul de Triumf pana la Piata Victoriei si pe strazile care acced in Sos. Kiseleff. In acest ultima caz, politistii Capitalei propun urmatoarea ruta ocolitoare: Piata Arcul de Triumf – Bd. Maresal Constantin Prezan – Piata Charles de Gaulle – Bd. Aviatorilor – Piata Victoriei.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!