AcasăNewsMaroon 5 a tras concluzia votului: „Animals“

Maroon 5 a tras concluzia votului: „Animals“

Trupa californiana Maroon 5 a facut miile de spectatori din Piata Constitutiei sa cante refrenul unor hituri precum "Wake Up Call", "This Love" sau "Moves Like Jagger"

Duminica seara, in vreme ce portile sectiilor de votare se ferecau, Piata Constitutiei sarea in aer pe ritmurile piesei “Animals”. Maroon 5 tocmai intrase pe scena ca sa faca un concert de exceptie. Pentru cateva mii de oameni, noii primari au fost Adam Levine & Comp. Si nu a fost rau deloc…

Trupa californiana Maroon 5 a facut miile de spectatori din Piata Constitutiei sa cante refrenul unor hituri precum "Wake Up Call", "This Love" sau "Moves Like Jagger"

Show-ul celor de la Maroon 5 a inceput cu jocuri de lumini ce au electrizat publicul inainte de intrarea in scena a artistilor. Spre deosebire de majoritatea concertelor ce au avut loc in Piata Constitutiei, echipa tehnica a trupei Maroon 5 a preferat ca scena sa fie amplasata cu spatele spre Palatul Parlamentului. Piesele cunoscute ale formatiei au fost interpretate in maniera originala — diferite de formula de studio, general cunoscuta — cu interventii rock sau R&B, in cateva momente din spectacol solistul Adam Levine cantand la o chitara electrica roz-neon. Intre piese, solistul a inclus si un mic fragment dintr-o melodie clasica de Elvis Presley — „Can’t Help Falling In Love”, pe care publicul a fredonat-o. „Continuati, continuati, va iubesc!”, le-a spus el spectatorilor. A urmat „She Will Be Loved”, una dintre piesele hit Maroon 5, care in concert a avut o varianta acustica. Lista pieselor cantate de artisti a inclus „Animals”, „Stereo Hearts” si „Harder to Breathe”. Dupa o ora de show, artistii au parasit scena, pentru a reveni la „bis”, unde au cantat hiturile „Moves Like Jagger” si „Sugar” — piesa care a pus punct spectacolului. In deschiderea show-ului au cantat Antonia si Les Elephants Bizzares. Printre fanii veniti la fata locului s-au numarat vedetele noastre. Au fost vazuti: Tudor Chirila, Andra, sau Delia. Turneul sustinut de Maroon 5, „V”, a inceput in februarie anul trecut in Statele Unite ale Americii si continua in Europa.

Misca-te ca Jaegger

Maroon 5 si-a consolidat pozitia in industria muzicala ca fiind una dintre cele mai rezistente si longevive trupe ale muzicii pop. A castigat primul dintre cele trei premii Grammy din palmares, la categoria Best New Artist in 2005, si a vandut peste 17 milioane de exemplare ale albumelor in intreaga lume. In 2010, trupa a lansat cel de-al treilea album de studio, „Hands All Over”, care contine single-uri precum „Misery” si celebrul „Moves Like Jagger”. Cel mai nou album al trupei — „V” — s-a clasat pe locul I in Billboard Top 200.

author avatar
Catalin Dumitrescu
381 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger