AcasăNewsMarioara Murarescu a fost condusa pe ultimul drum de sute de oameni

Marioara Murarescu a fost condusa pe ultimul drum de sute de oameni

Familia, apropiatii, colegii, dar si artistii de muzica populara pe care i-a ajutat sa ajunga si mai cunoscuti marelui public, gratie emisiunii pe care a realizat-o peste doua decenii, la TVR, au condus-o, marti, pe ultimul sau drum pe regretata Marioara Murarescu, cunoscuta realizatoare a „Tezaurului folcloric”.

Una dintre cele mai cunoscute prezente de la televiziunea publica isi doarme somnul de veci, de marti incepand, in Cimitirul Cernica din apropierea Capitalei. Sicriul Marioarei Murarescu a fost ingropat langa cele ale parintilor sai, asa cum, au marturisit apropiatii regretatei realizatoare Tv, si-a dorit realizatoarea „Tezaurului folcloric”.

Sute de oameni i-au fost alaturi fiului Marioarei Murarescu, Petru, in cea mai grea zi cu putinta – cea in care a trebuit sa-si ia adio de la mama sa, de care era foarte apropiat. Murarescu a fost inmormantata cu onoruri militare (in urma cu cinci ani, realizatoarea TVR primise Ordinul Steaua Romaniei, in grad de cavaler, din partea presedintelui Basescu-n.r), la cinci zile de cand a trecut in nefiinta, rapusa de o boala cumplita care a fortat-o ca, in ultimele luni, sa nu se poata desparti de patul de spital. Cunoscuta realizatoare Tv avea 66 de ani.

Sursa foto: Facebook/Entitati Folclorice Romania

288 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger