AcasăNewsMarina Almasan, divort cu credit de la banca

Marina Almasan, divort cu credit de la banca

„National” prezinta detalii incredibile din culisele celui mai mediatizat divort din ultimele zile: Almasan – Socaciu. Acuzata ca l-a lasat pe drumuri pe deputat, relizatoarea Tv a dezvaluit cotidianului nostru ca s-a achitat cu varf si indesat fata de fostul sot si ca a facut credit la banca pentru a-i da acestuia jumatate din contravaloarea vilei din Dorobanti.

Marina Almasan a preferat sa faca un nou credit, in loc sa se imprumute la noul ei iubit, milionarul Georgica Cornu

Deputatul Victor Socaciu poate fi considerat un actor desavarsit. Descumpanit si cu o sacosica plina cu haine in mana, el s-a dus zilele trecute la viitorul camin: o casa inca neterminata, situata in comuna prahoveana Cornu. Cu tristete in suflet, el a povestit unor jurnalisti ca deocamdata sta cu chirie si ca spera sa reuseasca sa acceseze un credit, pentru a-si luat o garsoniera micuta in Capitala, ca sa poata fi mai aproape de serviciu.

Deputatul Socaciu a obligat-o pe fosta sotie sa-i dea partea de avere, ca sa evite vanzarea casei

Reporterii „National” au aflat insa ca lucrurile stau cu totul altfel si ca deputatul n-a parasit domiciliul conjugal doar cu o sacosa cu haine, ci si cu buzunarele pline. Potrivit surselor noastre, Victor Socaciu i-ar fi fortat mana Marinei Almasan, determinand-o sa faca un credit pentru a-i da jumatate din contravaloarea vilei, pe care ar fi supraevaluat-o.

Pana nu demult, realizatoarea tv si artistul politician formau o familie fericita

Pentru a evita vanzarea casei din Dorobanti si pentru a scapa definitiv de fostul sot, realizatoarea Tv s-a dus la banca si a imprumutat suma ceruta de Socaciu, incheind partajul in urma cu cateva zile.

„Cu banii pe care i-am dat eu, poate sa-si cumpere o vila”

Contactata ieri de reporterii „National”, Marina Almasan a confirmat informatiile si s-a aratat dezgustata de atitudinea fostului sot. „Cu banii pe care i-am dat eu, poate sa-si cumpere o vila in Bucuresti, nu o garsoniera. Asa este, am facut un imprumut si i-am oferit jumatate din pretul casei, care a fost supraevaluata. Victor si-a primit partea, a fost un partaj cat se poate de avantajos pentru el. Povestea asta ma scarbeste… Acum constat si eu ca asta este omul langa care am stat 15 ani”, a declarat Marina Almasan, care acum are de achitat doua imprumuturi bancare: unul facut in 2005 pentru casa, si cel recent, pentru a-i da lui Socaciu banii ceruti. Culmea, Marina Almasan, care a fost formata ca om de televiziune si lansata pe sticla de jurnalistul Mihai Tatulici, a evitat sa-i ceara banii respectivi noului ei iubit, milionarul Georgica Cornu, cu care formeaza deja un cuplu, preferand sa se indatoreze la banca.

author avatar
Narcis Voica
2.833 afisari

6 COMENTARII

  1. Eram sigura ca ceva e encurat, cind am auzit ca Socaciu a plecat cu destu-n fund de la casa lui! La cit de avar il stiu, nu facea el una ca asta! Mai degraba isi arunca sotia si copilul afara si raminea el in apartament! Inteleg insa ca a primit si jumatate de apartament, si vila pe care o renoveaza la tara. Buna afacere, divortul asta!

  2. Un zgircit, mincinos pe deasupra! De fapt, ce sa ne asteptam de la un politician! Bravo, Victore, te votam! Dar pune-l pe Pinocchio, ca semn electoral!

  3. . Fostul sofer al lui Tartaga si-a construit o caracatita de trei firme cu nume confuzionante (TN Invest Construct, TN Invest Company si TN Invest Co), pentru a induce in eroare autoritatile fiscale si judiciare inpreuna cu asociatul Adrian Oprica Consilier local PDL 2004-Prezent Brasov) .
    Tocmai acum, cand OLAF a cerut Romaniei prevenirea si sanctionarea oricarui tip de fraudare a banilor UE, la Brasov, reteaua de firme a lui Nicolae Tinca, omul lui Tartaga, a atacat, prin fals si uz de fals, un program SAPARD in valoare de 75.000 de euro, destinat dezvoltarii rurale si turistice amenintand in numele primarului Brasovului
    (cica dumnealui nu stie ca acestia se folosec de numele lui) George Scripcaru prin consilierul local Adrian Oprica PDL, firma SC GIL SIL SRL din Brasov a sesizat presa, aratand ca a accesat si angajat, legal, programul SAPARD, dar s-a trezit fraudata si impiedicata sa finalizeze investitia (75.000 euro de la UE si 75.000 euro din imprumuturi private la banci). Mai mult, actiunile ilicite ale lui Nicolae Tinca sunt sprijinite, sustin denuntatorii, de telefoane de intimidari, date chiar de Dan Tartaga si de Adrian Oprica Consiler PDL Brasov

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger