AcasăNewsMariana Campeanu ii raspunde lui Basescu: “Sotul meu a fost diagnosticat cu...

Mariana Campeanu ii raspunde lui Basescu: “Sotul meu a fost diagnosticat cu cancer”

Mariana Campeanu s-a inselat cand a crezut ca da gata PSD-ul daca ameninta cu demisia

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a raspuns acuzatiilor conform carora ca i-ar fi dat sotului pensie si indemnizatie de insotitor in conditii neclare. Dupa mai multe articole aparute in presa, presedintele Basescu i-a cerut sa demizioneze daca se stie vinovata.

Ministrul Muncii a refuzat sa acorde interviuri, dar a raspuns printr-un comunicat de presa postat pe pagina sa de Facebook.

“S-a incercat acreditarea ideii ca pensionarea medicala a sotului meu in anul 2005 este nejustificata, desi este evident ca nu a existat un interes de natura materiala pentru ca acesta sa fie declarat inapt de munca la varsta de 59 de ani, primind o pensie lunara de 350 lei in conditiile in care, daca si-ar fi continuat activitatea, veniturile sale salariale ar fi fost in mod vadit mult mai consistente.

[…]Am incercat impreuna cu copiii mei si familiile lor sa-i asiguram sotului meu un climat de viata echilibrat si armonios, care sa-i permita daca nu refacerea, cel putin mentinerea starii generale la un nivel acceptabil, iar faptul ca in prezent este o persoana deplasabila si relativ coerenta, reprezinta o satisfactie si nicidecum un prilej de explicatii publice asupra unor chestiuni de viata care nu prezinta si nu au de ce sa reprezinte un subiect de dezbatere publica si linsaj mediatic.

[…]Pentru ca doresc sa lamuresc opinia publica in legatura cu starea de sanatate a sotului meu, va informez ca de la pensionare si pana in prezent, sotul meu a fost diagnosticat si cu alte afectiuni, respectiv 1) cancer, operat, iradiat si chimio-tratat, 2) enterita radica operata, 3) agravarea consecintelor accidentului vascular (dementa mixta, parkinsonism, epilepsie cu crize complexe, cu manifestari specifice de pierdere a cunostintei, pierderi de echilibru, lipsa de orientare in timp si spatiu). Toate aceste manifestari nu sunt permanente, dar supravegherea trebuie sa fie continua.

[…]Consider ca informatiile difuzate in spatiul media nu raspund niciunui interes public legitim, avand drept unic scop denigrarea mea si, cel mai grav, a familiei mele, prin urmare voi reflecta asupra demersurilor judiciare imediate ce vor fi intreprinse in acest sens”, a scris Mariana Campeanu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si:

author avatar
Andra Nesu
1.821 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger