AcasăNewsMarian Vanghelie, intr-o noua vizita la Washington

Marian Vanghelie, intr-o noua vizita la Washington

marian-vanghelie-intr-o-noua-vizita-la-washington-foto-agerpres.ro

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, va efectua o noua vizita oficiala la Washington, in perioada 21-26 mai, impreuna cu parlamentari si europarlamentari ai organizatiei.

marian-vanghelie-intr-o-noua-vizita-la-washington-foto-agerpres.ro„Prin aceasta vizita, Marian Vanghelie raspunde invitatiei A. I. P. A. C. (American Israel Public Affairs Committee) de a participa la lucrarile ‘Policy Conference 2011’, conferinta ce se desfasoara sub patronajul presedintelui SUA, respectiv a premierului israelian”, se mentioneaza, vineri, intr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

Cu prilejul vizitei, delegatia condusa de vicepresedintele PSD va onora, in acelasi timp, si invitatia expresa a N. D. I. (National Democratic Institute) pentru o dezbatere referitoare la implementarea politicilor pentru integrarea comunitatii rrome.

„Un alt scop principal este reprezentat de intalniri cu mari companii americane, respectiv fonduri de investitii guvernamentale, carora le va fi prezentat proiectul eco-cartierului ANL Ghencea, care va fi realizat de catre Primaria Sectorului 5, in colaborare cu Ministerul Dezvolarii Regionale si Turismului si cu Ministerul Apararii Nationale”, se mai mentioneaza in comunicatul de presa.

Presedintele PSD Bucuresti a mai efectuat o vizita oficiala la Washington, in luna ianuarie, la invitatia fostului ambasador american Richard W. Carlson, vicepresedinte al Fundatiei pentru Democratie din SUA.

Cu acel prilej, Marian Vanghelie s-a intalnit cu primarul Washingtonului, Vince Grey, si s-a intalnit la Casa Alba, cu asistentul special al presedintelui american Barack Obama pe probleme de politicile urbane si metropolitane, Derek R.B. Douglas.

145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger