AcasăNewsMarian Oprisan, audiat la DNA: "Sunt victima lui Basescu"

Marian Oprisan, audiat la DNA: „Sunt victima lui Basescu”

Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a fost audiat, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

Oprisan a fost luat la intrebari de procurorii DNA in legatura cu dosarul din 2006 in care presedintele CJ Vrancea este acuzat de abuz in serviciu, utilizarea creditelor in alte scopuri, fals si uz de fals.

Marian Oprisan se apara si spune ca este victima lui Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei. „In 2005, Traian Basescu a dat ordin la PNA sa-mi faca un dosar, care s-a facut pana la urma si care sta in instante de circa opt ani si jumatate fara ca eu sa fac cereri de amanare”, a declarat Marian Oprisan.

Presedintele CJ Vrancea sustine ca prejudiciul indicat de procurorii DNA este fals si contrafacut. „Nu am cerut niciunei parti implicate in procesul meu eminamente poiltic vreun favor. Daca mai vin cinci milioane de experti si se uita in documentele contabile toti vor spune acelasi lucru, ca nu exista niciun prejudiciu. Acest prejudiciu fost inventat de un nespecialist al DNA la comanda procurorului Ovidiu Horatiu Baias. Prejudiciul e fals, contrafacut si bagat din burta”, a mai spus Marian Oprisan.

author avatar
Cristi Ionita
360 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger