AcasăNewsMari emotii pentru Gigi Becali: "Nu-si mai simte mana!"

Mari emotii pentru Gigi Becali: „Nu-si mai simte mana!”

Problemele de sanatate avute de Gigi Becali, patronul Stelei, par din ce in ce mai serioase.

UPDATE – Afectat de grave probleme de sanatate, Gigi Becali a primit, luni, in sfarsit o veste buna. Afaceristul ar putea fi gratiat, fiind unul dintre cei care beneficiaza de prevederile noului Cod Penal. Dosarul lui Gigi Becali a ajuns pe masa ministrului Justitiei, iar surse guvernamentale sustin ca acesta are mari sanse sa fie gratiat. O cerere in acest sens a fost trimisa si catre presedintele Traian Basescu. Avocatul Catalin Dancu, unul dintre reprezentantii lui Gigi Becali, sustine ca s-au facut greseli grave in Dosarul Schimbului de terenuri cu MApN-ul si o solutie pentru indreptarea greselilor ar fi gratierea lui Becali.

Afaceristul are o afectiune a coloanei vertebrale, iar conditiile din inchisoare nu-i mai permit sa-si trateze boala decat cu ajutorul unei interventii chirurgicale.

Becali a solicitat in mai multe randuri eliberarea pentru a se opera, dar magistratii inca nu i-au oferit o solutie favorabila. Iar, conform fanatik.ro, starea de sanatate a lui Gigi Becali devine din ce in ce mai precara.

Avocatul afaceristului a precizat ca au fost momente in care Becali nu si-a mai simtit mana dreapta si s-a speriat rau de tot de pericolul unei eventuale paralizii.

Un astfel de episod s-a petrecut chiar duminica seara, cand Becali nu si-a mai simtit timp de 20 de minute mana dreapta.

„Domnul Becali a inceput sa arate din ce in ce mai rau, iar famiia sa a inceput sa se ingrijoreze si mai tare. Nu-si mai simte mana dreapta. Poate paraliza in orice moment. Duminica seara nu si-a simtit mana dreapta timp de 20 de minute. Ulterior a inceput sa-si miste degetele, dar initial s-a speriat foarte tare” a fost mesajul transmis de apropiatii lui Gigi Becali.

Initial, Becali a pus aceste momente pe seama frigului, dar, dupa episodul de duminica seara, in care a putut sa-si miste degetele de la mana dreapta abia dupa 20 de minute, afaceristul este tot mai convins ca trebuie neaparat sa se opereze.

De altfel, Becali va fi supus unui nou control medical inainte de 19 februarie, data la care se va discuta din nou posibilitatea ca patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti sa se elibereze pentru a fi operat.

author avatar
Cristi Ionita
596 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger