AcasăNews„Marea Batalie” pe Jandarmerie!

„Marea Batalie” pe Jandarmerie!

Asumarea de catre Carmen Dan a numirii in fruntea Jandarmeriei Romane a unui profesionist precum Sebastian Cucos tocmai ce asigura linistea de care are nevoie singura structura militarizata din cadrul Ministerului de Interne pentru a-si vedea in continuare de misiunile sale. Care sunt tot mai numeroase, tocmai pentru ca, spre deosebire de Politie sau alte structuri, increderea opiniei publice a crescut doar in Jandarmerie.

Astfel ca initiativa Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala a Camerei Deputatilor de a organiza o dezbatere pe marginea propunerii legislative pentru modificarea si completarea Legii privind organizarea si functionarea Jandarmeriei Romane este una mai mult decat binevenita. Mai ales ca oricum „inevitabilul” se va intampla si jandarmii trebuie sa primeasca competente sporite. Iar o alta veste buna este ca la invitatia presedintelui Comisiei, deputatul Dorel Gheorghe Caprar au raspuns de la MAI ministrul Carmen Dan, subsecretarul de stat Cristina Manda si secretarul general adjunct Ioana Dorobantu, din partea Ministerului Justitiei secretarul de stat Mariana Mot, de la Parchetul de pe langa ICCJ procurorul Irina Kuglay iar de la IGJR chiar inspectorul general Sebastian Cucos.

Sa moara si capra IGJR…

Si chiar daca intalnirea a fost apreciata la unison de catre tot ceti cei prezenti o reusita, stabilindu-se si alte dezbateri in acelasi format, pentru a se stabili de la bun inceput toate aspectele ncesare pentru ca jandarmii sa poata interveni mult mai eficient in vederea asigurarii cresterii sigurantei publice si a cetatenilor, un gust amar a fost totusi lasat de o interventie ulterioara a deputatului Ovidiu Raetchi. Cel care, de la „inaltimea” functiei de presedinte al Comisiei de aparare a PNL a cerut pur si simplu retragerea proiectului, principala suparare fiind parca faptul ca „este sustinut de ministrul de Interne, Carmen Dan”. Si chiar daca liberalul vrea musai sa moara si „capra Jandarmeriei”, sustinand ca proiectul care transforma structura „in organ de cercetare judiciara este periculos, neconstitutional si anti-democratic”, cu siguranta ca viitoarele dezbateri organizate la Comisia pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala vor duce la ce este mai bine pentru cetateni, ci nu pentru iesirile demagocice ale politicienilor.

author avatar
Toni Matei
3.689 afisari

4 COMENTARII

  1. cucos profesionist?!! care sunt indicii ce „demasca” profesionistul din acest personaj?
    totul legat de plecarea si venirea pe functie, la nivelul igjr, s-a facut lamentabil. andreea marin a plecat ca de la casa nimanui, pe furis si imputernicirea acestui pseudo-profesionist arata din plin nivelul ….vai mama noastra!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger