Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Mare de taxiuri in Piata Victoriei. Protestul aduce restrictii in Capitala

Mare de taxiuri in Piata Victoriei. Protestul aduce restrictii in Capitala

Autor:

Sute de taxiuri, autocare si de microbuze au garat, miercuri dimineata, in scuarul din fata Guvernului.

 

prot 2 350x175 Mare de taxiuri in Piata Victoriei. Protestul aduce restrictii in CapitalaEste, dupa cum toata lumea a inteles, o masura de protest a reprezentantilor Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR) fata de “concuranta neloaiala”, “pirateria” in domeniul transportului. Se doreste ca Guvernul sa reactioneze la problemele invocate, dupa negocierile esuate avute cu ministrul Transporturilor.

In Bucuresti protestul a inceput la la primele ore ale zilei, insa e de mentionat ca si in alte orase mari ale tarii – Timisoara, Iasi, Constanta si Brasov – sunt programate astfel de manifestari.

Liderul Cotar Bucuresti a anuntat, din Piata Victoriei, faptul ca forul are autorizatie si pentru 21 si 22 decembrie. “Suntem hotarati sa tinem protestul, daca Guvernul nu ne rezolva problema care treneaza de ani de zile si promisiunea ferma, prin protocol semnat”, a precizat Bogdan Dinca.

Trebuie spus ca, pe fondul protestului, pana la ora 21, circulatia pe Bulevardul Kiseleff este inchisa, pe sensul de la Piata Presei catre Piata Victoriei. Restrictii sunt si pe strazile din preajma Guvernului. Ceea ce, in mod clar, atrage o ingreunare a circulatiei in intreg orasul.

Mai exact, Brigada Rutiera a anuntat ca, pana la ora 21, se vor impune urmatoarele restrictii de circulatie:

-pe Sos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf pana la Piata Victoriei, respectiv Sos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf pana la Piata Presei Libere (zona central – mediana, gradual, in functie de sosirea participantilor), permitandu-se permanent circulatia pe ambele sensuri ale Str. Arh. Ion Mincu;

– la nevoie, se va restrictiona traficul si pe Str. Paris si breteaua care leaga Bd. Iancu de Hunedoara de Piata Victoriei;

– incepand cu ora 07.00, circulatia in Piata Victoriei va fi resistematizata, prin asigurarea traficului rutier pe doua benzi de circulatie pe sens, in fata Guvernului, intre Bd. Aviatorilor si Cal. Victoriei, respectiv Bd. Lascar Catargiu, asigurandu-se circulatia pe Cal.Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Str. Buzesti si Bd. Lascar Catargiu.

S-au anuntat si urmatoarele rute alternative:

– Bd. Aviatorilor – Bd. Beijing – Str. Nicolae Caramfil – Bd. Aerogarii – Sos. Bucuresti-Ploiesti;

– Bd. Ion Mihalache – Bd. Maresal Averescu – Bd. Marasti – Piata Montreal – Sos. Bucuresti-Ploiesti.

sursa foto: b1.ro


1 Comentariu la Mare de taxiuri in Piata Victoriei. Protestul aduce restrictii in Capitala

  1. Muntix

    Presedintele COTAR este vicepresedinte PMP


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!