Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Marcel Ciolacu sustine scrisoarea: Dragnea sa inteleaga ca ar trebui sa faca un pas in spate”

Marcel Ciolacu sustine scrisoarea: Dragnea sa inteleaga ca ar trebui sa faca un pas in spate”

Autor:

In conditiile in care semnatarii scrisorii prin care i se cere demisia lui Liviu Dragnea din postura de presedinte al Camerei Deputatilor si al PSD au anuntat ca si-au asumat acest document in numele unui “grup de initiativa”, iata ca s-a aflat deja un alt nume care a iesit public pentru a spune ca sustine demersul in cauza.

 

ciolacu 350x233 Marcel Ciolacu sustine scrisoarea: Dragnea sa inteleaga ca ar trebui sa faca un pas in spateEste vorba despre fostul vicepremier Marcel Ciolacu, social-democrat care scrie negru pe alb, pe o retea de socializare, ca sustine scrisoarea semnata de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu si ca i se pare ca actualul numar 1 in cadrul PSD e alt om fata de cel care era in urma cu cativa ani. “Din pacate, Liviu Dragnea a ajuns un om orbit de putere, orgolii si spaime imaginare”, considera Ciolacu, pesedistul nesfiindu-se sa spuna public faptul ca i se pare ca e cazul ca presedintele Partidului Social Democrat sa realizeze ca e cazul sa faca un pas in spate.

Iata intreg mesajul postat de Ciolacu pe pagina sa de Facebook:

“Dintotdeauna, PSD a fost partidul apropiat de oameni, un partid care a ascultat problemele lor si a incercat sa le rezolve. Faptul ca niciodata nu am abdicat de la acest principiu a facut sa castigam alegeri si sa guvernam corect.

Sustin Scrisoarea semnata de colegii mei pentru ca am convingerea ca PSD poate sa faca in continuare lucruri bune pentru Romania. Pentru a realiza asta, trebuie sa intelegem ca solidaritatea de partid nu inseamna sa fim pasivi unor decizii gresite care continua de prea mult timp.

Aceste decizii gresite se suprapun cu dorinta de si mai multa putere a lui Liviu Dragnea. Un presedinte PSD care a facut lucruri bune, dar care, astazi, din pacate, nu mai este omul pe care l-am cunoscut in urma cu ceva ani. Din pacate, Liviu Dragnea a ajuns un om orbit de putere, orgolii si spaime imaginare.

Nu putem accepta ca libertatea de exprimare in PSD sa fie suprimata, colegi de-ai nostri sa fie dati afara, iar deciziile sa se ia in mod arbitrar de catre un singur om. Nu putem tolera sa vedem cum fractura din societate se adanceste pe zi ce trece si ca ura care ne desparte a ajuns mai puternica decat lucrurile care trebuie sa ne uneasca si sa ne duca inainte ca natiune. Nu putem asista la izolarea Romaniei pe plan extern si la asocierea ei cu state sanctionate si puse la colt pentru nerespectarea valorilor si principiilor europene.

Problemele personale ale lui Liviu Dragnea fac ca modificarile la legile justitiei sa nu poata fi realizate. In locul unei consultari, avem de-a face cu niste decizii impuse unilateral. Iar societatea raspunde pe buna dreptate la acest comportament. Sustin modificarile legilor justitiei, dar facute de o maniera corecta prin consultarea tuturor partilor implicate. Toate aceste lucruri se identifica din pacate cu Liviu Dragnea si cu modul sau total gresit in care a inteles sa exercite puterea si increderea pe care PSD i le-a dat.

Pentru toate acestea, cred ca a venit timpul ca Liviu Dragnea sa inteleaga faptul ca pentru binele Romaniei si al PSD ar trebui sa faca un pas in spate.

E cea mai buna si rapida solutie pentru a inceta cu scandalurile din tara si a ne intoarce la problemele de zi cu zi ale guvernarii alaturi de partenerii nostri de la ALDE. Avem nevoie de stabilitate, responsabilitate si coerenta in actul de guvernare pentru ca aceasta este dorinta oamenilor care ne-au votat. Pentru a redeveni acel PSD apropiat de oameni si de problemele lor!”    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!