AcasăNewsMannequin Challenge a ajuns si in Romania

Mannequin Challenge a ajuns si in Romania

Joaca de-a inlemnitul face furori pe planeta

Inca o ciudatenie face inconjurul lumii. Este vorba despre Mannequin Challenge, un joc care a cucerit America si care a ajuns acum si in Romania.

Joaca de-a inlemnitul face furori pe planeta

In mare masura, ideea Mannequin Challenge este aceea de a face stop cadre vii. Adica, la comanda unui participant care striga „stop”, toata gasca ramane in pozitia in care se afla, inlemneste pentru cateva secunde. Unii spun ca trebuie sa stai asa 30 de secunde, dar nu s-a stabilit vreun timp anume. Evident, se fac poze, eventual selfie-uri ca sa ai ce sa postezi pe retelele de socializare.

“Stop” la service

Se pare ca primii care au adoptat Mannequin Challenge au fost lucratorii unui service din Targu-Jiu. Angajatii de aici, in frunte cu patronul lor, s-au transformat in statui in timp ce munceau. Nostim este ca in jocul lor au intrat inclusiv proprietarii masinilor aduse la reparat. Unul dintre ei a intepenit cu mana intinsa dupa un document. Altii au avut o misiune si mai dificila.  In cazul lor s-a strigat „stop” in timp ce executau operatiuni nu tocmai usoare, avand in maini diverse scule sau piese de masina.

A functionat si la Iasi

Timpul a stat in loc pentru cateva clipe si pentru elevii de la o postliceala din Iasi. Acestia s-au oprit la un semn, in mijlocul orei . Andreea Chipiristeanu, eleva: „A fost o experienta unica, noi am mai vazut si pe internet. Ni s-a parut senzational ca am putut sa participam la ea, foarte comic, foarte amuzant si merita sa fie facuta si mai departe”. Ce sa le faci, daca ii amuza…

author avatar
Catalin Dumitrescu
278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger