Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Manichiurista in varsta de 50 de ani, cu trup de culturista. Momentul Chirei Lepadatu, la “Romanii au talent” (VIDEO)

Manichiurista in varsta de 50 de ani, cu trup de culturista. Momentul Chirei Lepadatu, la “Romanii au talent” (VIDEO)

Autor:

Si-a propus sa-si schimbe viata si a reusit sa-si vada visul implinit, la o varsta respectabila!

 

chira 720x480 Manichiurista in varsta de 50 de ani, cu trup de culturista. Momentul Chirei Lepadatu, la “Romanii au talent” (VIDEO)E cazul unei concurente de la “Romanii au talent”, pe care telespectatorii fideli emisiunii de la Pro Tv o vor revedea in etapa urmatoare a competitiei, dupa ce vineri seara a obtinut 4 de “DA” de la juratii in fata carora a venit cu un veritabil numar de culturism!

Cu un corp lucrat ca la carte, adica fix conform standardelor impuse de aceasta ramura sportiva, Chira Lepadatu – manichiurista de meserie – a facut spectacol pe scena competitiei, fiind urmarita cu atentie atat de la masa juriului, cat si de spectatorii din sala. Putini au crezut ca are 50 de ani si ca face sport doar de vreo patru. Cei mai multi au urmarit atent momentul pe care l-a pregatit pentru preselectiile sezonului 7 de la “Romanii au talent” si s-au intrebat cum de reuseste sa aiba asa o conditie fizica de invidiat.

sursa foto: Pro TV

Romanii au talent 2017: Chira Lepadatu – Culturism pe romaniiautalent.protv.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!