AcasăNewsMania proletara a Monicai Macovei

Mania proletara a Monicai Macovei

Omul e supus greselii. Doar fostul ministru e „suspus”

Pe la inceputul anului, un jurnalist cu greutate din presa de investigatii, recunoscut pentru faptul ca nu are obiceiul sa arunce fake news pe piata, lansa o informatie care zguduia mediul politic si din justitie. Prescrierea infractiunilor din dosarul Microsoft nu era legala si avea drept scop protejarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si a fostului ministru al Justitiei, Monica Macovei. Si, mai spunea jurnalistul, licentele achizitionate pentru Ministerul Justitiei, condus atunci de Monica Macovei, erau de cateva ori mai multe decat numarul de calculatoare aflate in toate institutiile din subordine.

Omul e supus greselii Doar fostul ministru e suspus

Poate asa o fi, e o chestiune de timp si de rabdare, atunci era doar o informatie la care se mai asteptau niste documente. Nu mai stiu daca au ajuns sau nu, dar, totusi, parca am o urma de indoiala. Sa faca Monica asa ceva?

Nu eu. Poate altii

Monica cea ingenua si diafana, careia Basescu i-a lasat justitia pe mana, nu mi se pare apta de grozavii din astea. Mai degraba o vad intrand in arhiva SIPA pentru a-si completa lectura sau cunostintele profesionale. Romane de senzatie de nici nu-ti imaginezi. „Cum si-a provocat procuroarea cutare un avort”. Hai ca suna bine. Interesant. Procuroarea avea salariu bun, deci avea cu ce sa-si creasca copilul. Era singura? Nu, avea si un sot pe acasa. Si chiar daca era singura, ce e cu bagabonteala asta? Daca era casatorita, si mai nasol. Inseamna ca sarcina era rezultatul unei legaturi din afara casatoriei. Pai unde e morala de care ne vorbeste Conducatorul in Codul eticii si echitatii socialiste? Tovarasi, unde ajungem cu asemenea elemente dusmanoase politicii comuniste?  Ia uite, alt roman. Judecatorul nu stiu care e un betiv notoriu. Bai, ce dracului, vii beat crita la munca si-ti scapa borfasii printre degete, in loc sa ii virezi pe banda rulanta la constructiile de pe Bulevardul Victoria Socialismului? Rafturi intregi de romane cu magistrati depravati in iubiri pidosnice, cu judecatoare un pic cam curve, ce mai, lecturi folositoare pentru cine stie ce are de facut cu ele. Eu nu zic de santaj. Poate altii.

Gol in fata justitiei

De ce sa se fi amestecat Monica Macovei in dosarul Microsoft? Nu spun ca n-o fi adevarat, dar ea are alte inclinatii. Nu sunt sigur ca asta ar fi marea ei pasiune, or mai fi si altele, dar tot mai bine o prinde sa dea Romaniei in freza cate o scatoalca, din banca ei de la Bruxelles. Nu pe agricultura, nu pe finante, nu pe infrastructura sau alte din astea. Ci pe justitie, ca ea a lasat-o fecioara si astia de acum au violat-o cu randul. Ba cu Ordonanta 13, ba cu numirile procurorilor-sefi pe ici pe colo, ba cu modificarea Codului penal sau de Procedura penala. Asa de tare au inghesuit-o cu capul in gard, ca pe betiva satului, incat si Iohannis s-a simtit dezbracat de putere. Sa ajungi tu gol in fata justitiei? Asta nu mai e treaba de presedinte.

A uitat, ce mare lucru?

Mai nou, dulcea doamna Macovei a impanzit casutele postale electronice ale parlamentarilor europeni cu o instiintare mai tare decat 80 de romane din arhiva SIPA. Astia care cotrobaie prin justitie mai tare decat o facea ea prin arhiva aia – ce am, mai nene, de numai asta vine in cap? – asa deci, astia au abrogat abuzul in serviciu. Ca sa nu mai dea cu subsemnatu’ pe la procurori, ca sa nu mai poposeasca in fata judelui si sa nu mai ajunga la puscarie. Cred ca la asta s-a gandit, probabil impinsa de la spate de vesnica ei manie proletara. A uitat insa sa spuna ca doar s-au implementat anumite directive europene privind aceasta fapta. A uitat, dom’le, a uitat. A uitat si ca in Parlamentul European ea reprezinta interesele Romaniei, ce mare lucru? „Aceasta situatie mi se pare cu atat mai grava cu cat a fost declansata de catre un reprezentant ales de poporul roman sa apere interesele tarii la Bruxelles si nu sa loveasca, prin mistificari ale adevarului si prin interpretari tendentioase, in propria tara”, s-a gasit Gabriela Zoana sa comenteze. Europarlamentar si ea, dar de la PSD. Gabriela, si tu, zau asa, calmeaza-te. Ce, e prima data cand Monicai i se intampla asta? Ei i se intampla ori de cate ori ii vine bine la mana, mi se pare mie.

author avatar
Valentin Boeru
4.349 afisari

4 COMENTARII

  1. Sigur ca a luat spaga multa,nu mai avea lovele pentru alcool,tigari cu iarba dulce si multe alte socoteli,toate aceste aspecte nu si le permitea in anii de pana in 898989,dupa care si-a dat drumul si arama pe fata aia zbarcite prea devreme.

  2. Și se pune iar halucinanta întrebare. Cum a ajuns oare România, fată buna, cu frică de Dumnezeu, să fie nu condusă, ci terfelită de doi bețivi?

  3. Face parte din triada lui Sorosi de asimilarea Ardealului s secțiunea justitie și dosare secrete si daca nu eram într-o zi buna o invitam si pe ea frumos sa binevoiasca sa ma pupe in chur.Dar azi e ziua norocoasa a hunilor. Restul se pot inscrie la tombola de sarbatori?…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger