Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Manda: “Consideram ca domnul Maior ne-a mintit!”. Anunta ca-l vor chema “de urgenta” la Comisie

Manda: “Consideram ca domnul Maior ne-a mintit!”. Anunta ca-l vor chema “de urgenta” la Comisie

Autor:

Daca in prima faza opinia publica afla ca o a doua invitatie formulata pe numele lui Horia Georgescu de a veni la Comisie fusese formulata tocmai pentru a lamuri unele neconcordante fata de cele pe care le-ar fi declarat fostul director SRI, cand a fost audiat, mai nou s-a anuntat ca fost director al Serviciului Roman de Informatii, George Maior, va fi “invitat de urgenta” la forul parlamentar condus de Claudiu Manda. 

 

manda 300x300 Manda: Consideram ca domnul Maior ne a mintit!. Anunta ca l vor chema de urgenta la ComisieDupa mai multe ore in care Horia Georgescu a discutat cu membrii Comisiei privind activitatea SRI, presedintele forului parlamentar a iesit in fata presei pentru a anunta ca actualul ambasador roman la Washington ar urma sa fie rechemat la Parlament. De “urgenta” chiar.

Totul, pe fondul probelor prezentate, joi, de fostul numar 1 din cadrul Agentiei Nationale de Integritate la Comisia SRI- “materiale, sms-uri”, din cate a sustinut Manda, la finele sedintei din cursul acestei zile. “In prima audiere, domnul Horia Georgescu ne spunea ca a avut o relatie foarte apropiata, ca il considera chiar prieten (pe Maior-n.n), iar domnul Maior ne-a spus ca il cunostea vag. Dupa ce am discutat astazi (joi-n.n) cu domnul Horia Georgescu, consideram ca domnul Maior ne-a mintit si credem ca sunt destul de multe lucruri pe care ar trebui sa le discutam in continuare cu domnul Maior. (…) O sa-i scriem o adresa domnului Maior, sa il invitam de urgenta la Comisie pentru a discuta si a avea opinia domniei sale in contextul noilor lucruri spuse la comisie de catre Horia Georgescu”, a sustinut Claudiu Manda.

sursa foto: Facebook


1 Comentariu la Manda: “Consideram ca domnul Maior ne-a mintit!”. Anunta ca-l vor chema “de urgenta” la Comisie

  1. Piscoata

    Si iata un ambasador mincinos. Cu siguranta aliatul strategic nu maicrede in el deoarece tot ceea ce spune e destinat mitomaniei.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!