Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Manda a vorbit cu directorul SRI despre desecretizare. Concluzii

Manda a vorbit cu directorul SRI despre desecretizare. Concluzii

Autor:

Pe fondul solicitarii adresate de catre ministrul Justitiei procurorului general Lazar, in privinta desecretazarii eventualelor portocoale intre Ministerul Public, DNA, DIICOT cu Serviciul Roman de Informatii, Eduard Hellvig a stat de vorba cu presedintele forului parlamentar care are atributii de control asupra activitatii SRI.

 

15134650 1290021751048100 5501511430786344566 n manda 300x300 Manda a vorbit cu directorul SRI despre desecretizare. ConcluziiMentiuni in acest sens a facut, de la Parlament, insusi Claudiu Manda, seful Comisiei amintite, care a mentionat faptul ca directorul SRI l-a sunat in cursul acestei prime zile a saptamanii si si-ar fi exprimat “toata disponibilitatea ca in perioada imediat urmatoare sa purceada la desecretizarea acelui protocol – protocolul dintre SRI si Parchetul de pe langa Inalta Curte si Justitie”.

Inainte de a se face un astfel de pas, urmeaza sa aiba loc, insa, o discutie, cu Hellvig, la Comisia pentru controlul asupra activitatii SRI. Inca nu se stie cand va avea loc aceasta intrevedere, insa, social-democratul a mentionat ca acest lucru ar putea avea loc “cel mai devreme” vineri si “cel mai tarziu” martea viitoare.

sursa foto: Facebook/Claudiu Manda    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!