Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Managerului unui spital din Capitala a demisionat. Anuntul, facut de Firea

Managerului unui spital din Capitala a demisionat. Anuntul, facut de Firea

Autor:

Primarul Capitalei si-a inceput ziua de miercuri cu o oprire – neanuntata, din cate a precizat Gabriela Firea insasi – la Spitalul Clinic de Chirurgie oro-maxilo-faciala “Dan Theodorescu”.

 

spital 242x300 Managerului unui spital din Capitala a demisionat. Anuntul, facut de FireaFirea a si explicat, pe o retea de socializare, de ce anume a ales sa faca acest drum la unitatea medicala de pe Calea Plevnei – “a primit mai multe informatii conform carora ar exista o situatie conflictuala intre managerul spitalului si cadrele didactice si medicale din aceasta unitate medicala”.

A discutat cu managerul si cu cadrele medicale. Si, cum s-a constatat ca de departe cea mai mare probleme reclamata este cea privind spatiul in care isi desfasoara activitatea spitalul – si anume cladirea in care unitatea medicala functioneaza de 70 de ani, dar in care nu s-au facut consolidari, s-a decis ca spitalul va fi mutat intr-un spatiu nou.

“In urma intalnirii, managerul actual al Spitalului de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala, dr. Tania Radulescu, a decis sa-si dea demisia de onoare, aceasta urmand sa aiba alte responsabilitati in cadrul Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale”, a transmis Firea, via Facebook.

sursa foto: Facebook/Gabriela Firea    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!