AcasăNewsManagerul de la Malaxa, demis de primar/Procurorii fac ancheta la spital

Managerul de la Malaxa, demis de primar/Procurorii fac ancheta la spital

Spitalul aflat in zona Pantelimon a Capitalei a ramas fara manager, chiar pe fondul vizitei unor reprezentanti ai DNA-ului la unitatea medicala aflata pe Bariera Vergului.

La scurta vreme dupa ce la adresa sa au fost formulate acuzatii grave, pe site-ul jurnalistului Catalin Tolontan (DETALII AICI), simultan cu aparitia in spatiul public a unei inregistrari greu de ascultat, avand in vedere ca a fost nevoie de multe beep-uri, in momentul in care managerul de la Malaxa s-ar fi adresat angajatilor spitalului, primarul Capitalei, institutia in subordinea careia se afla unitatea sanitara, a decis demiterea lui Florin Secureanu.

De altfel, Gabriela Firea a anuntat atat decizia luata, de a-l destitui pe seful de la Malaxa, dupa 9 ani de cand conducea spitalul, cat si ancheta procurorilor, la aceeasi unitate medicala, in contextul careia, a anuntat edilul Bucurestilor, s-a decis oprirea verificarilor demarate de Corpul de Control al primarului general, pentru a nu fi doua verificari simultan. DIn cate se pare, acnehattorii ar fi ridicat mai multe documente de la spitalul din Capitala.

foto: bugetul.ro

307 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger