AcasăNewsMama si fiica spulberate pe o trecere de pietoni! Ce a spus...

Mama si fiica spulberate pe o trecere de pietoni! Ce a spus soferul, dupa accident!

Un moment de neatentie din partea conducatorului unui autoutilitare a produs o tragedie. O femeie si fiica sa au fost izbite in plin de autovehicul, chiar in timp ce traversau strada, pe marcajul destinat pietonilor!

Nenorocirea s-a produs joi dimineata, in localitatea Ganeasa, din judetul Olt. Cele doua femei – in varsta de 55, respectiv 80 de ani – au fost pur si simplu spulberate de o autoutilitara condusa de un tanar, chiar pe trecerea de pietoni pe care apucasera sa paseasca, pentru a ajunge pe partea cealalta a soselei. Martorii au chemat imediat Salvarea, dar, in ciuda interventiei medicilor, pentru fiica femeii nu s-a mai putut face nimic, fiind declarata decedata. Mama acesteia, care a suferit rani foarte grave, a fost transportata la spitalul din Slatina. Din nefericire, desi doctorii au facut eforturi sa o salveze, batrana a pierit in urma cu scurt timp.

Conform gazetanoua.ro, soferul, originar din Arges, ar fi declarat ca nu le-a vazut pe cele doua femei care traversau pe zebra pentru ca in acel moment era cu ochii pe telefonul mobil. Politia urmeaza sa ancheteze cazul si sa stabileasca incadrarea faptei pentru conducatorul auto.

Srusa foto: radio-resita.ro

575 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger