AcasăNewsMama lui Ionut, copilul ucis de maidanezi, mesaj emotionant pe Facebook!

Mama lui Ionut, copilul ucis de maidanezi, mesaj emotionant pe Facebook!

Parintii lui Ionut Anghel sunt terminati de durere, cu atat mai mult cu cat dramei pierderii celui mai mic baiat al lor i se adauga si mesajele pline de rautate ale asa-zisilor iubitori de animale.

Mama lui Ionut, baiatul sfasiat de maidanezi, a postat un mesaj dur la adresa celor care iubesc cainii vagabonzi, animale care ei i-au ucis fiul.

„Dragi iubitori de animale. Cei care oftati pe Facebook dupa cainii vagabonzi si care postati fotografii cu «saracutii» caini care o sa fie eutanasiati, trebuie sa intelegeti ca acesti caini vor fi doar ridicati de pe strazi. Dumneavoastra care vi se «rupe» inima de soarta acestor caini aveti la dispozitie 14 zile lucratoare sa va miscati curul la cel mai apropiat centru si sa luati acasa cati caini puteti, pe care sa-i hraniti si sa-i ingrijiti… In acest context veti realiza doua lucruri:
1. veti avea langa voi un prieten adevarat (cainele),
2. tragediile cu copii muscati, sau mai rau omorati de caini vor disparea”, a scris un utilizator al site+ului de socializare, mesaj preluat de Andreea Anghel, mama lui Ionut, noteaza wowbiz.ro.

author avatar
Alina Costache
1.946 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger