AcasăNewsMama lui Ionut Anghel: "Stiu cum a fost omorat copilul meu"

Mama lui Ionut Anghel: „Stiu cum a fost omorat copilul meu”

Desi subiectul mortii lui Ionut Anghel inca este intens dezbatut, discutandu-se despre mai multe ipoteze, parintii micutului nu au niciun dubiu ca baiatul lor a fost ucis de o haita de caini vagabonzi.

Acum, cand nimic nu-l mai poate aduce inapoi pe Ionut Anghel, tot ce-si mai pot dori parintii lui este ca ancheta legat de moartea copilului sa scoata la iveala adevarul si sa puna astfel capat speculatiilor.

In ciuda faptului ca inca de la moartea baiatului au fost lansate mai multe ipoteze legat de moartea baietelului de patru ani, in functie de interesele fiecarei tabere, cea care i-a dat viata crede doar in una singura.

„In dosarul de la parchet sunt toate datele. Sunt convinsa de faptul ca baietelul meu a fost ucis de caini. A fost mancat de ei. Restul sunt doar speculatii, care se fac pentru a mentine subiectul in prim-plan”, a declarat Andreea Anghel, mama lui Ionut, pentru Click!.

Cat priveste declaratiile martorilor, cum ca Ionut a fost gasit dezbracat si cu pantofiorii aruncati la 50 de metri de cadavru, femeia are si de data asta o explicatie: „Este normal sa fie asa. Cainii i-au sfasiat totul”.

Foto: libertatea.ro

author avatar
Alina Costache
4.745 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger