AcasăNewsMama Elodiei: "Cioaca mi-a spus, plangand puternic:'N-o s-o mai vezi niciodata. Nici...

Mama Elodiei: „Cioaca mi-a spus, plangand puternic:’N-o s-o mai vezi niciodata. Nici vie, nici moarta!’. Imi vine sa ma impusc!”

Mama Elodiei Ghinescu si-a amintit ca, la doua saptamani dupa ce fiica sa ar fi fost omorata de Cioaca, politistul a sunat-o si, plangand isteric, i-ar fi spus femeii nu o va mai vedea niciodata pe avocata.

„Se intampla la vreo doua saptamani dupa ce a omorat-o, plangea atat de puternic incat aproape nu intelegeam ce zice. Mi-a zis ca ‘n-o s-o mai vezi niciodata pe Elodia nici vie, nici moarta’. Mi-a zis ‘imi vine sa ma-mpusc sau sa ma arunc cu masina in prapastie’. Deodata s-a oprit din plans si mi-a spus ‘inchide'”, a sustinut Emilia Ghinescu, miercuri, la „Acces direct”.

In cursul acestei zile, Parchetul a anuntat ca Cioca va fi trimis in judecata pentru omor calificat si profanare de morminte. Politstul este acuzat ca si-ar fi lovit sotia, ar fi omorat-o, iar apoi ar fi transportat cadavrul, transat, intr-o geanta, ascunzand ramasitele trupesti ale avocatei intr-un loc nedescoperit nici la acest moment.

author avatar
eNational
389 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger