AcasăNewsMama copiilor agresati s-a implicat in cautarea suspectului. Cum se mai simt...

Mama copiilor agresati s-a implicat in cautarea suspectului. Cum se mai simt micutii

De doua zile, oamenii legii si opinia publica incearca sa dea de urma unui individ suspectat de abuz sexual. Mama copiilor agresati nu are liniste si face tot ce poate pentru a da de urma barbatului care i-a supus fetita si baiatul unor traume greu de imaginat.

Femeia a iesit pe strada, cu poze ale suspectului, si a incercat sa il gaseasca, intreband oamenii despre individul din imagini. La fel cum fac si oamenii legii. „Am intrebat personal sa vad poate-l recunoaste cineva”, a marturisit femeia, la Antena3.

Totodata, la doua zile de cand micutii sai au ajuns pe mana unui individ cu apucaturi anormale, femeia a dus-o pe micuta la IML, pentru o expertiza. Specialistii au constatat ca „este in regula, nu s-a intamplat nimic (…) nu e nimic mai mult de ce s-a vazut”.

Intre timp, fetita in varsta de 5 ani „si-a mai revenit, a intrat in mediul ei, se joaca, e mai bine”, din cate a dezvaluit mama ei. Insa fratele sau, baiatul in varsta de 9 ani, inca se resimte dupa experienta prin care au trecut. „E la fel cum a fost si in prima zi (…) trebuie sa fie sigur ca noi am inchis usa bine”, a marturisit aceasta. Drept pentru care, femeia urmeaza sa mearga sa discute cu un psiholog, in cursul zilei urmatoare.

Ramane de vazut cand anume se va reusi identificarea suspectului in cazul care a pus pe jar un oras intreg, dupa aparitia imaginilor din care se vede cum doi copii ajung sa fie atinsi, intr-un lift, de un individ necunoscut, pana la momentul de fata. In cazul de fata ancheta vizeaza suspiciuni de agresiune sexuala.

sursa foto: captura Antena3

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger