AcasăNewsMaior se intoarce in ”afaceri”

Maior se intoarce in ”afaceri”

Fostul sef al SRI isi cauta un nou loc in ”fruntea” bucatelor romanesti

Deoarece duce dorul itelor trase pe malul Dambovitei, George Maior a pus din nou pe roate caruta ”grupului de la Cluj”. Acum, fostul sef al SRI negociaza ”inhamarea” carutei acolo unde se poate face cel mai mare profit.

Fostul sef al SRI isi cauta un nou loc in fruntea bucatelor romanesti

Pentru ca afaceri fara influenta politica nu se pot face, George Maior a cochetat cu ideea obtinerii influentei necesare derularii unor afaceri de succes cu ajutorul finului Ponta si a noului sau partid. Cum insa finul nu a depasit faza de mester doar la vorbe nu si la fapte, Maior l-a reevaluat pe Liviu Dragnea – un Dragnea chitit sa determine rechemarea lui Maior din functia de ambasador al Romaniei la Washington: Din aceasta cauza, Maior a decis sa-l coboare pe Dragnea din sa si sa-l parpaleasca usor inainte de a negocia cu el, motiv pentru care fostul sef al SRI si-a deschis un pic gura si a confirmat prezenta actualului lider PSD la petrecerile ”de casa” ale SRI-ului. Tactica a dar roade: pesedistii ostili cu adevarat ”statului paralel” au luat instantaneu foc afland ca seful lor a baut bruderschaft cu alde Coldea si Kovesi iar Dragnea s-a prezentat pronto, in acest week-end, pe Valea Prahovei, unde a avut o intalnire de taina cu Maior si Vasile Dancu – ”locotenentul” lui Maior in structura de conducere a ”grupului de la Cluj”.

Interesul financiar poarta fesul

Desi s-a dorit a fi o intalnire secreta, taina a rasuflat rapid dand nastere la supozitii. Logice, ce-i drept, fie ca sunt legate de negocierea sustinerii lui Dragnea la iminentul Congres sau de un avertisment dat liderului PSD in privinta renuntarii la fortarea rechemarii lui Maior de la post. Asta daca Dragnea nu vrea ca Maior sa nareze, la Comisia SRI, si alte povesti legate de trecute pomeni ale porcului si alte petreceri private. Dincolo de harjoneala cu Dragnea, voci informate insista insa ca prioritara pentru Maior la aceasta ora este reintrarea lui in jocurile interne. Nu neaparat in cele politice ci in acelea din care se castiga multi bani – dar asta cu ajutorul unor oameni pusi/mentinuti de partide in functii cheie, evident.

author avatar
Simona Badulescu
839 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger