AcasăNewsMaior se incalzeste pentru o cariera politica

Maior se incalzeste pentru o cariera politica

Mult mai bine informat, George Maior este gata sa (re)intre in politica

Directorul SRI, George Maior, nu exclude ”optiunea” de a intra in politica, dar o decizie in acest sens este ”prematura” in acest moment.

Mult mai bine informat, George Maior este gata sa (re)intre in politica

Maior isi deschide portita spre politica intr-un moment in care multi vad in actualul sef al SRI un viitor premier. Context in care Maior prefera sa lase lucrurile in coada de peste, recunoscand doar ca ar fi posibil sa intre in politica: ”Nu este o optiune pe care sa o exclud, sunt si multe alte posibilitati, la timpul potrivit voi lua decizia potrivita. Acum ma ocup de acest lucru, incerc sa il fac cat mai profesionist. Preocuparea mea este legata de aceasta misiune extrem de dificila, de complexa pe care o am in acest moment, de a sluji statul in aceasta capacitate si de a oferi informatia celor care trebuie sa ia decizii”. Iar pana cand se va decide Maior, ”lumea este libera sa discute, sa faca analize, sa faca speculatii”.

Speculatii care au luat un nou avant dupa ce Victor Ponta a sustinut ca serviciile de informatii, deci inclusiv SRI-ul lui George Maior, trebuie adus la ordine si strunit de Parlament. Versiune care evident difera de aceea a sefului SRI.

author avatar
Simona Badulescu
470 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger