Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Maior, reactie la scrisoarea lui Giuliani

Maior, reactie la scrisoarea lui Giuliani

Autor:

Actualul ambasador roman la Washington a facut, luni, un prim comentariu la scrisoarea adresata de americanul Rudolph Giuliani, actual avocat al presedintelui Statelor Unite.

 

maior.1pqb0y3k7n 720x478 Maior, reactie la scrisoarea lui Giuliani“Un personaj spumos si combativ in discutiile din Statele Unite, nu stiu daca mai e avocatul lui Donald Trump. In orice caz, ea este expresia unui lobby, initiat de anumite forte care sunt interesate de apararea unor personaje de la noi care au avut probleme cu justitia, asta va spun clar”, a sustinut George Maior despre Giuliani si documentul in cauza.

Reactia vine dupa ce numele lui Maior – fost director al SRI- apare in scrisoarea trimisa de Giuliani presedintelui Iohannis si altor oficiali romani, in care se face referire la “excesele facute de DNA in numele <<aplicarii legii>>” si la “protocoalele secrete”, ale caror semnatari sunt, intre altii, Laura Kovesi, in calitate de reprezentant al Parchetului de pe langa Inalta Curte.


2 comentarii to Maior, reactie la scrisoarea lui Giuliani

  1. Au tras linie si au zis-Pe aici nu se trece!

    Un dobitoc mafiot ca Maior putea contrazice cel mai bun procuror al Sua. Numai pt asta al faceam din ambasador legumicultor. Adica semnezi nesepararea puterilor in stat si acum te contrazici boule cu primul american ce a intalnit terorismul de masa, cu primul anerican care s-a intrebat :și acum ce facem.,cu primul amerocan ce a inteles ce inseamna o politica proasta a Sua, a primului american ce a intalnit fata nevăzută a altui fel de razboi. Ca nu erai bou destul daca nu erai si fudul…

  2. Au tras linie si au zis-Pe aici nu se trece!

    Deci asta i fisa postului sau sa se contrazică cu un spumos…


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!