AcasăNewsMaior, concluzii dupa audieri. A propus audierea lui Dragnea si Ponta

Maior, concluzii dupa audieri. A propus audierea lui Dragnea si Ponta

Rezumand cele peste trei ore de discutii cu reprezentantii Comisiei conduse de Claudiu Manda, actualul ambasador al Romaniei la Washington, fost director al Serviciului Roman de Informatii, a declarat ca discutiile au vizat si protocoalele incheiate de SRI.

„Am discutat foarte mult si de protocoale, de proceduri interne, eu am sustinut necesitatea acestor protocoale, avand in vedere etapa istorica prin care a trecut Romania, am sustinut ca Serviciul a fost intotdeauna in cadrul legii si al Constitutiei si ca puterea legii va prevala in fata unor alegatii”, a sustinut George Maior.

Totodata, fostul numar 1 in cadrul SRI a mentionat numele actualului lider PSD si al fostului presedinte al formatiunii social-democrate, totodata fost sef al Guvernului. Mai exact, a sustinut ca „am cerut Comisiei totusi sa reflecteze serios daca la multiplele alegatii privind interceptari ilegale ofiteri acoperiti, incompatibili, presiuni asupra Justitiei sa se aduca dovezi si sa se audieze si alte persoane, de pilda dl Dragnea, dl Ponta etc”

128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger