AcasăNewsMaidanezii fac o noua victima, discutiile continua

Maidanezii fac o noua victima, discutiile continua

In timp ce la televiziuni se comenteaza si se analizeaza solutiile prin care ar trebui sa se rezolve problema maidanezilor, acestia continua sa faca victime.

Un baietel de numai trei ani, din Potlogi (Targoviste), a fost muscat de maidanezi, de fata si de cap, in timp ce se afla pe strada. Parintii au alertat de urgenta fortele de ordine, iar copilul a primit primul ajutor la dispensarul din Potlogi, apoi fiind transportat cu o ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste.

Conform rtv.net, reprezentantii ISU Dambovita au precizat ca muscaturile au fost atat de groaznice incat coltii animalului au ramas infipti in capul micutului. De asemenea, medicii de la spitalul din Targoviste sustin ca analizeaza posibilitatea ca micutul sa fie transportat la un spital din Bucuresti.

Purtatorul de cuvant al Politiei Dambovita a precizat ca animalul care l-a muscat pe micut nu este inregistrat ca apartinand cuiva si isi face veacul pe un teren viran unde locuitorii din Potlogi depoziteaza gunoaiele.

sursa foto: rtv.net

author avatar
Cristi Ionita
306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger