AcasăNewsMaia Morgenstern, despre Sergiu Nicolaescu: Ne despartim de un cineast care a...

Maia Morgenstern, despre Sergiu Nicolaescu: Ne despartim de un cineast care a insemnat mult pentru cinematografia noastra

Vestea ca regizorul Sergiu Nicolaescu a murit a fost primita cu durere de actorii care l-au cunoscut si au lucrat cu omul de film. Maia Morgenstern si-a exprimat, la randul sau, regretul fata de disparitia cineastului.

Talentata si respectata actrita, care a jucat in pelicula „15”, regizata de Nicolaescu, spune ca in aceste clipe se cuvine ca, in semn de respect, oamenii sa se gandeasca la cunoscutul cineast. Si sa pastreze un moment de tacere, in memoria lui Sergiu Nicolaescu. „E un moment greu, important, dureros. Ne despartim de un cineast care a insemnat mult pentru cinematografia din tara noastra, in vremuri extrem de complicate, de controversate. Cred ca se cuvine sa pastram un moment de reculegere, de tacere, sa ne gandim cu piosenie la cel care ne-a parasit (…) sa multumim pentru ceea ce a daruit”, a spus indragita actrita, in direct, prin telefon, la RealitateaTV.

Actorul, scenaristul si regizorul Sergiu Nicolaescu a murit, joi dimineata, la varsta de 82 de ani. Internat in urma cu o saptamana la Spitalul Elias din Capitala, cineastul a fost operat, laparoscopic, de peritonita. Din pacate, starea lui s-a agravat, iar Nicolaescu a pierdut lupta cu suferinta.

Citeste si: A murit Sergiu Nicolaescu – VIDEO

Mircea Albulescu, mesaj tulburator dupa disparitia lui Sergiu Nicolaescu

Ultimele cuvinte pe care i le-a spus Sergiu Nicolaescu, de pe patul de spital, actorului Ion Dichiseanu

author avatar
Cristina Stefan
328 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger