Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » MAI. Peste 230 de oameni aflati in masini inzapezite, ajutati in ultimele 24 de ore

MAI. Peste 230 de oameni aflati in masini inzapezite, ajutati in ultimele 24 de ore

Autor:

Chiar daca sambata, din fericire, vremea s-a mai ameliorat, comparativ cu ziua precedenta, si la momentul de fata nu mai sunt avertizari meteo in vigoare, in ultimele 24 de ore, cand a nins si a fost viscol, au fost multe cazurile in care pompierii, jandarmii si politistii nu au tinut cont ca si lor le e frig sau ca au de indurat conditii potrivnice si au intervenit in ajutorul oamenilor aflati la ananghie.

 

salv 225x300 MAI. Peste 230 de oameni aflati in masini inzapezite, ajutati in ultimele 24 de oreOficialii Ministerului de interne au centralizat interventiile din ultimele zeci de ore si au anuntat ca au fost actiuni in 76 de localitati din 23 de judete afectate de fenomenele meteo severe.

Au fost “16 cazuri medicale mai deosebite” la care s-a intervenit pentru salvarea unor oameni aflati in zonele in care au fost ninsori si viscol, se mentioneaza in comunicatul facut public, sambata, dinspre MAI. Dar si peste 230 de persoane care au avut nevoie de interventia angajatilor Ministerului pentru a putea ajunge in zone sigure, odata ce ramasesera blocate cu masinile pe drumuri acoperite cu zapada.

sursa foto: facebook.com/igsu.situatiideurgenta    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!