AcasăNewsMAI: Noul sediu de la Pasapoarte, cel de la mall, se deschide...

MAI: Noul sediu de la Pasapoarte, cel de la mall, se deschide luni

E oficial: de saptamana viitoare, bucurestenii vor putea merge intr-un centru comercial din sectorul 6 pentru a-si face pasaport.

Pe fondul mai multor zile in care a fost aglomeratie la sediul de la Pasapoarte, din Pipera, dar si al solutiilor temporare care s-au gasit pentru a mai reduce din cozi- vezi transportul oamenilor cu masini ale MAI catre sediul din Amzei, oficialii Ministerului de Interne au transmis, sambata, faptul ca de luni Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Bucuresti va avea un nou sediu. Acest centru va fi gazduit de mall-ul Plaza Romania, aflat din Bd. Timisoara, Nr. 26, Sector 6.

Din directia MAI se mentioneaza si programul de depunere a cererilor si de eliberare a pasapoartelor pentru luna august – si anume 8.30-18.30, dar si pentru septembrie, cand programul se va modifica astfel: luni, miercuri, joi si vineri: 8.30-16.30, marti: 8.30 – 18.30.

Trebuie spus ca tot de luni se vor inchide punctele de lucru din Str. Ion Tuculescu, nr. 42B – Sector 3, Str. Straduintei, nr.1 – Sector 4 si Str. Virtutii, nr.1-3 – sector 6, anunta MAI, pe pagina de Facebook. Sediile din Piata Amzei si Soseaua Pipera – poate cel mai cunoscute si folosite de cetatenii care vor sa-si faca pasaport – raman deschise.

author avatar
Cristina Stefan
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger