AcasăNewsMai multi sefi de politie din Timis au ajuns dupa gratii

Mai multi sefi de politie din Timis au ajuns dupa gratii

Sorin Muntean (sursa foto debanat.ro)

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au decis, luni seara, retinerea, pentru 24 de ore, a mai multor sefi din cadrul IPJ Timis.

Sorin Muntean (sursa foto debanat.ro)

Cei mai multi dintre inculpati sunt acuzati de abuz in serviciu, dar vorbim in acest dosar si de hartuire sau luare si dare de mita.

Concret, au ajuns dupa gratii Sorin Muntean (inspector sef al IPJ Timis), Florin Bolbos (adjunct al inspectorului sef al IPJ Timis), Nicusor Craciunescu (sef al Serviciului Politiei Rutiere Timis), Pavel Teodor (primarul orasului Recas), Marian Temu (seful Politiei orasului Recas), Doru Berzescu (seful Politiei Locale Recas), Cosmin Bledea si Vasilica Girbaci, ambii ofiteri de politie.

Bolbos, Muntean si Temu sunt acuzati de abuz in serviciu, Craciunescu este acuzat de luare de mita, Bledea si Girbaci sunt acuzati de dare de mita, Teodor este acuzat de instigare la uzurparea functiei, instigare la hartuire si instigare la abuz in serviciu, iar Berzescu este acuzat de hartuire si uzurparea functiei.

Cei opt inculpati vor fi prezentati marti in fata magistratilor de la Tribunalul Timis cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Un alt inculpat din acest dosar, Eugen Milutinovici, se afla sub control judiciar pe o perioada de 60 de zile. Afaceristul este acuzat de instigare la abuz in serviciu.

author avatar
Cristi Ionita
326 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger