AcasăNewsMai multi muncitori de la o fabrica din Sfantu Gheorghe, dusi cu...

Mai multi muncitori de la o fabrica din Sfantu Gheorghe, dusi cu salvarile la spital

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

A fost panica generala, vineri, la o fabrica de componente auto din Sfantu Gheorghe, dupa ce 11 oameni care lucrau acolo au fost dusi de urgenta la spital, odata ce li s-a facut brusc rau.

Muncitorii au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce s-ar fi intoxicat cu o substanta pe care au inhalat-o involuntar. Este posibil sa fie vorba, potrivit covasnamedia.ro, despre o substanta folosita la curatarea tevilor de canalizare.

Odata ce oamenii s-au simtit dintr-o data foarte rau, acuzand stari de greata si ameteli, colegii au chemat rapid in ajutorul lor Ambulanta. Muncitorii au fost dusi la spital, pentru investigatii de specialitate, cu salvarile ajunse in curtea fabricii respective.

Medicii au constatat ca starea lor nu este una de natura sa le puna vietile in pericol, ca urmare unii dintre pacienti au plecat acasa la scurta vreme dupa ce au ajuns la unitatea medicala, altii au mai fost tinuti sub atenta observatie a specialistilor.

Mai trebuie spus ca, pana la lamurirea cauzelor care au declansat problemele de sanatate ale lucratorilor covasneni, intreg personalul fabricii a fost evacuat, ca masura preventiva.

150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger