AcasăNewsMai multi elevi argeseni au ajuns la spital direct de la scoala

Mai multi elevi argeseni au ajuns la spital direct de la scoala

O noua situatie nedorita in judetul Arges, dupa cazul bebelusilor care s-au luptat cu probleme renale, si o noua problema aparuta, la o distanta de doar cateva zile, in privinta unor elevi de scoala, de la nivel national, care ajunla spital direct de la scoala.

Dupa cazul de zilele trecute, de la Pechea (judetul Galati), cand mai multi copii au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce ar fi baut lapte la scoala, o poveste similara pare sa se contureze, de aceasta data in cazul unor copii din clasele unei scoli gimnaziale dintr-o localitate argeseana. Asadar, emotii pentru parintii a opt rlrvi care, conform universulargesean.ro, au ajuns la spital, la Campulung Muscel, dupa ce au fost preluati cu ambulanta de la unitatea scolara in care invata, odata ce au acuzat stari de rau – greata si alte semne ale unor probleme digestive.

Din catre mentioneaza sursa citata, micutii s-au plans ca le-ar fi fost rau dupa ce au mancat cornul si au baut laptele oferit, gratuit, in scoala, gratie programului finantat de catre stat. Odata ajunsi la spital, medici au decis sa ii interneze, pentru a-i tine sub observatie si a le da tratamentul de care au nevoie pentru a se insanatosi. In tot acest timp, autoritatile in materie de sanatate publica din Arges se ocupa de ancheta care ar trebui sa scoata la iveala ce anume a cauzat exact starea de rau a elevilor.

75 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger