AcasăNewsMai multi copii s-au intoxicat, dupa ce au inotat intr-un bazin din...

Mai multi copii s-au intoxicat, dupa ce au inotat intr-un bazin din Timisoara!

Parintii s-au ingrozit dupa ce au vazut ca micutii lor se intorc de la antrenament plangandu-se ca le e rau. Opt copii au avut probleme dupa ce au inotat intr-un bazin din Timisoara.

Problemele micilor inotatori, cu varste de pana la 14 ani, au aparut dupa ce ar intrat in contact cu apa din bazin, care ar fi continut prea mult clor. Copiii s-au simtit rau, au avut stari de greata si chiar varsaturi.

Parintii au cerut lamuriri de la administratorul bazinului din Piata Dacia, din Timisoara, care se apara, sustinand ca situatia ar fi aparut dupa ce o firma ar fi facut o dezinsectie in incinta respectiva, conform tion.ro. Proprietarul firmei afirma ca nici vorba ca substantele folosite la curatatea suprafetei sa fi intrat in contact cu apa din bazin si astfel sa fi aparut problemele, ci sustine ca acestea au fost cauzate de faptul ca ar fi continut din start prea mult clor.

Pana la lamurirea situatiei, bazinul a fost inchis. Familia unui copil a facut si o plangere la politie, urmand ca oamenii legii sa stabileasca ce s-a intamplat si ce masuri se impun.

Sursa foto: tion.ro

221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger