AcasăNewsMai multe strazi din Bucuresti, inchise din cauza precipitatiilor

Mai multe strazi din Bucuresti, inchise din cauza precipitatiilor

Radu Stroe, ministrul de Interne, avertizeaza ca mai multe strazi din Bucuresti ar putea fi inchise, cel putin in noaptea de luni spre marti, din cauza ploilor abundente care s-au abatut asupra Capitalei.

Mai multe drumuri au fost blocate, deja, in zona orasului Fagaras, insa ministrul de Interne anunta ca aceasta actiune s-ar putea petrece si in Bucuresti pentru ca fortele de interventie sa curete si sa elibereze gurile de canal. Se incearca evitarea unor inundatii de proportii la nivelul Capitalei.

„Politia rutiera este pregatita sa inchida temporar drumurile, in special incepand cu noaptea de luni spre marti, daca nivelul precipitatiilor va creste la un nivel important” a precizat Radu Stroe, conform Romania TV. Acesta vrea sa evite ca „Bucurestiul sa devina Venetia Romaniei”.

Peste 9.000 de politisti sunt pregatiti sa intervina, 7.000 de la ordinea publica si 2.000 de la politia rutiera.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu de precipitatii pentru Bucuresti, Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Tulcea si Constanta. Acesta va expira miercuri, la ora 02.00, iar pana atunci, in orasele amintite, sunt asteptate precipitatii ce pot depasi 80 de litri pe metru patrat.

Ploi consistente sunt asteptate si in alte zone ale tarii unde a fost instituit un cod galben de precipitatii.

sursa foto: pressalert.ro

author avatar
Cristi Ionita
380 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger