AcasăNewsMai multe judete din tara, sub COD GALBEN. Ce anunta ANM pentru...

Mai multe judete din tara, sub COD GALBEN. Ce anunta ANM pentru urmatoarele ore!

Vremea continua sa fie rece, iar vantul va spori senzatia de frig, mai ales in zonele in care meteorologii au anuntat ca, in urmatoarele ore, se vor semnala intensificari puternice, de peste 65 km/h.

Aflate sub incidenta unor atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN de vant sunt atat judete din sudul tarii, respectiv Buzau, Braila, Ialomita şi Calaradi, cat si din zona Moldovei.

In timp ce pentru aceste patru judete, pana la ora 22, specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie spun ca e posibil sa se semnaleze intensificari de pana la 55 si chiar 65 km/h, pentru opt judete din Moldova – mai exact Suceava, Neamt, Bacau, Vrancea, Botosani, Iasi, Vaslui si Galati – CODUL GALBEN de vant e valabil doar pana la ora 20. Pentru acestea din urma, meteorologii precizeaza ca sunt asteptate „intensificari ale vantului care vor atinge si depasi la rafala, viteze de 55…65 km/h, izolat peste 70 km/h”.

De asemenea, tot pana la ora 20 a acestei zile, vantul va sufla cu putere si in Dobrogea, unde sunt posibile intensificari de peste 55 – 65 km/h.

144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger