AcasăNewsMagnat cu telefon de 25 de dolari

Magnat cu telefon de 25 de dolari

Al treilea bogatas al lumii foloseste unul dintre cele mai ieftine aparate de pe piata

Nimeni altul decat Warren Buffet, miliardarul american este al treilea cel mai bogat om din lume, dar se multumeste cu un model Samsung „flip”, lansat in 2010.

Al treilea bogatas al lumii foloseste unul dintre cele mai ieftine aparate de pe piata

„Apropo, acesta este telefonul meu. Mi l-a imprumutat Alexander Graham Bell si am uitat sa i-l dau inapoi”, glumeste Buffet cu referire la inventatorul telefonului. Prin compania sa de investitii, Berkshire Hathaway, omul de afaceri a cumparat anul trecut 75 milioane de actiuni Apple, ajungang la o detinere din actiunile producatorului iPhone evaluata la 42,5 miliarde de dolari. Totusi, Warren Buffet nu a trecut la I Phone, desi compania din Cupertino i-a trimis deja si smartphone-ul flagship I Phone X, si chiar Tim Cook s-a oferit sa il invete cum sa-l foloseasca. Poate ca  Buffet, detinatorul unei averi de peste 80 de miliarde de dolari este atehnic, dar mai greu se explica faptul ca  omul locuieste tot in casa pe care a cumparat-o in urma cu mai bine de 60 de ani cu 31 de mii de dolari si conduce o masina cumparata in urma cu cinci ani cu aproximativ 45 de mii de dolari.

author avatar
Andrei Coman
315 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mai cam toate fac la fel suna si raspunzi. Noi vrem si altceva. Care e diferenta intre telefonul de azi si telefonul lui Mutu de 70.000 de €. Diamantele ca in rest nici nu mai poti comunica in GSM. Adica banda a evoluat parca Gsm la 2G,apoi 3G, si acum 4G.Adica vorbesti prin net fara plata prin n platforme.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger