AcasăNewsMagistratii au decis: Radu Mazare, inca 30 de zile dupa gratii!

Magistratii au decis: Radu Mazare, inca 30 de zile dupa gratii!

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, miercuri, ca Radu Mazare, primarul suspendat al Constantei, sa mai ramana 30 de zile dupa gratii.

Mazare se afla dupa gratii de la inceputul lunii aprilie, iar magistratii au decis, miercuri, sa admita solicitarea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie de prelungire a mandatului de arest preventiv cu inca 30 de zile.

Mazare este acuzat de trei infractiuni de luare de mita, dar si de doua infractiuni de conflict de interese si de abuz in serviciu. Concret, Mazare este acuzat ca a incasat peste noua milioane de euro de la reprezentantii unor societati comerciale si i-a ajutat pe acestia sa obtina mai multe avize pentru ridicarea unor mall-uri in Constanta.

Decizia de miercuri nu este una definitiva, Radu Mazare avand ocazia sa conteste prelungirea mandatului de arest preventiv. Conform procurorilor DNA, primarul suspendat al Constantei a fost ajutat in acest dosar de omul sau de incredere, afaceristul Sorin Strutinsky, cel care are deja mai multe mandate de arestare emise pe numele sau.

author avatar
Cristi Ionita
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger