Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Magistratii au decis: Marian Vanghelie ramane dupa gratii!

Magistratii au decis: Marian Vanghelie ramane dupa gratii!

Autor:

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis sa respinga solicitarea lui Marian Vanghelie, primarul suspendat al Sectorului 5, de schimbare a arestului preventiv cu o masura mai blanda.

 

vanghelie 715x500 Magistratii au decis: Marian Vanghelie ramane dupa gratii!

Edilul este arestat preventiv intr-un dosar in care este acuzat ca a incasat spagi totale de peste 90 de milioane de euro.

Procurorii sustin ca primarul suspendat de la Sectorul 5 solicita 20% din fiecare contract pe bani publici atribuit cu dedicatie.

Acuzat oficial de abuz in serviciu, evaziune fiscala si spalare de bani, Marian Vanghelie se declara nevinovat si sustine ca ar trebui sa fie eliberat pentru a-si putea dovedi nevinovatia.

Totusi, magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au refuzat sa-l plaseze in arest la domiciliu sau sa-l elibereze sub control judiciar. Totusi, decizia nu este una definitiva, ea putand fi contestata.

Procurorii sustin ca Vanghelie incasa spagile prin intermediul unor oameni de incredere precum Mircea Sorin Niculae, varul sau. Mai mult, acesta l-ar fi ajutat pe Vanghelie sa disimuleze adevarata natura a provenientei banilor prin intermediul unor achizitionati de bunuri mobile si imobile.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!