AcasăNewsMagistratii au decis: Jean Padureanu ramane in arest cel putin pana pe...

Magistratii au decis: Jean Padureanu ramane in arest cel putin pana pe 16 mai!

Magistratii de la Judecatoria Sectorului 4 au decis sa amane luarea unei decizii in ceea ce priveste eliberarea conditionata a lui Jean Padureanu, fostul presedinte al clubului de fotbal Gloria Bistrita.

Condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare, cu executare, pentru implicarea sa in Dosarul Transferurilor, Jean Padureanu a trecut printr-un adevarat calvar dupa gratii, fiind macinat de numeroasele boli de care sufera.

Apropiatii lui Jean Padureanu au solicitat in mai multe randuri eliberarea conditionata a acestuia, dar fostul presedinte al clubului de fotbal Gloria Bistrita a primit abia in urma cu cateva saptamani un aviz favorabil asa ca dosarul sau abia a ajuns la Judecatoria Sectorului 4.

Iar magistratii, neimpresionati de povestea lui Padureanu, au amanat luarea unei decizii pentru 16 mai, astfel ca fostul om de fotbal mai trebuie sa stea dupa gratii inca cel putin doua saptamani.

Conform fanatik.ro, judecatorii ezita sa-l lase pe Padureanu in libertate pentru ca acesta nu si-ar fi platit despagubirile. S-a considerat ca cei opt oameni de fotbal implicati in Dosarul Transferurilor, respectiv Jean Padureanu, Ioan Becali, Victor Becali, George Copos, Gigi Netoiu, Mihai Stoica, Gica Popescu si Cristi Borcea, au creat un prejudiciu de circa 11,5 milioane de dolari, iar fostul sef de la Gloria Bistrita nu si-a platit partea sa din paguba.

Totusi, apropiatii lui Padureanu sustin ca acesta nici nu are cum sa plateasca despagubirile solicitate in conditiile in care „primeste 2.400 de lei pensie, 300 de lei sunt impozabili si legea i-a pus poprire pe jumatate din pensie, asa ca trebuie sa traiasca cu 1.000 de lei pe luna”.

author avatar
Cristi Ionita
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger