AcasăNewsMagistratii au decis: Ginerele lui Bercea Mondial ramane in arest!

Magistratii au decis: Ginerele lui Bercea Mondial ramane in arest!

sursa foto: ziuaconstanta.ro

Magistratii de la Curtea de Apel Constanta au decis, joi, ca Marius Constantin, ginerele interlopului Bercea Mondial, trebuie sa ramana in arest preventiv.

sursa foto: ziuaconstanta.ro

Marius Constantin a fost trimis in judecata de procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie, fiind acuzat ca l-a santajat pe Mircea Basescu, fratele lui Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei.

Ginerele lui Bercea Mondial este acuzat ca i-a cerut 280.000 de euro lui Mircea Basescu pentru a nu da in vileag mai multe informatii considerate compromitatoare pentru fratele fostului presedinte al Romaniei.

Conform ziuaconstanta.ro, ajuns dupa gratii, Marius Constantin a facut mai multe demersuri pentru a obtine o masura mai blanda, respectiv arest la domiciliu sau eliberare sub control judiciar.

In urma cu cateva zile, magistratii de la Tribunalul Constanta au decis schimbarea masurii arestului preventiv in arest la domiciliu. Totusi, procurorii au contestat decizia respectiva, astfel ca dosarul a ajuns la Curtea de Apel Constanta.

Iar joi, magistratii de la Curtea de Apel Constanta au anulat decizia data de Tribunalul Constanta si au decis, definitiv, ca ginerele lui Bercea Mondial trebuie sa ramana dupa gratii.

author avatar
Cristi Ionita
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger