AcasăNewsMagistratii au decis: Elena Udrea ramane sub control judiciar!

Magistratii au decis: Elena Udrea ramane sub control judiciar!

Inculpatii din dosarul „Gala Bute” au fost prezenti, vineri, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

S-a judecat primul termen al dosarului. Multe dintre persoanele implicate in dosar si-au recunoscut faptele, au solicitat sa fie judecati in varianta simplificata si au facut dezvaluiri in legatura cu implicarea Elenei Udrea in dosar.
In schimb, fostul ministru al Dezvoltarii s-a declarat nevinovata si a spus ca afirmatiile facute de denuntatorii ei sunt contradictorii.

La finalul sedintei, magistratii au decis ca Elena Udrea, Rudel Obreja, Tudor Breazu si Ion Ariton sa ramana sub control judiciar. In schimb, denuntatorii Elenei Udrea, respectiv Stefan Lungu, Gheorghe Nastasia, Ana Maria Topoliceanu si Marius Botoroaga au scapat de masura controlului judiciar.

Elena Udrea a precizat, deja, ca asteapta motivarea instantei si va ataca masura controlului judiciar. „Este evident ca voi ataca masura controlului judiciar. Sunt surprinsa pentru ca oricine vede declaratiile denuntatorilor si oricine a mai vazut oameni mintind si da seama cat adevar este in ceea ce au spus denuntatorii”, a fost mesajul transmis de Elena Udrea.

author avatar
Cristi Ionita
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger