AcasăNewsMagistratii au decis: Cristian Cioaca ramane dupa gratii!

Magistratii au decis: Cristian Cioaca ramane dupa gratii!

Condamnat initial la 22 de ani de inchisoare, pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu, politistul Cristian Cioaca a solicitat sa fie cercetat in libertate, pana la o decizie finala in acest caz.

Totusi, judecatorii de la Curtea de Apel Pitesti au decis, joi, ca politistul sa ramana dupa gratii, conform Romania TV. Exista suspiciunea ca Cioaca ar putea forta parasirea tarii, in cazul in care va fi cercetat in stare de libertate.

Sursa amintita precizeaza ca Cioaca a fost condamnat, pe 2 iulie anul trecut, la 21 de ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de omor calificat si la doi ani de inchisoare pentru profanare de morminte, el urmand sa execute 22 de ani de detentie.

Sentinta initiala a fost atacata cu recurs atat de inculpat, cat si de procurori sau de rudele Elodiei Ghinescu. Tribunalul Arges l-a obligat pe Cristian Cioaca la plata unor daune insemnate, 250.000 de euro, plus 135.000 de lei cheltuieli de judecate, insa mama Elodiei Ghinescu a depus recurs, solicitand 5 milioane de euro daune.

Cioaca este incarcerat de aproape o luna la Penitenciarul Colibasi.

author avatar
Cristi Ionita
619 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger