AcasăNewsMaghiarii, inca un sah mat la PDL

Maghiarii, inca un sah mat la PDL

Kelemen Hunor a bifat inca o victorie asupra PDL-ului

Dupa ce PDL s-a tinut tare toata dimineata, UDMR si-a impus dupa-amiaza vointa: CNAS trece in subordinea Ministerului Sanatatii, aflat in parohia Uniunii.

Kelemen Hunor a bifat inca o victorie asupra PDL-ului

Aranjamentul s-a parafat pe ultima suta de metri a interimatului lui Cseke Attila, ministrul demisionar si dupa ce UDMR a mai apasat o data pe pedala santajului binecunoscut: ne dati, ramanem, daca nu, plecam si va lasam guvernul balta. Pentru a impulsiona in sensul dorit PDL-ul, UDMR a venit cu o varianta de rezerva, inca un minister cedat Uniunii, inacceptabila pentru democrati.

Pusi sa aleaga intre doua rele, pedelistii au incercat sa tergiverseze chestiunea, doar-doar or gasi o solutie de iesire din impas. Maghiarii au preferat insa sa bata fierul cat e cald, mai ales ca maine expira interimatul lui Cseke Attila. Si, cum situatia ii dezavantaja net pe democrati, o noua si scurta runda Emil Boc – Kelemen Hunor a fost de ajuns pentru a se parafa trecerea CNAS in subordinea MS. Imediat, UDMR s-a si grabit sa faca publica intelegerea, la pachet cu numele viitorului ministru: Ritli Ladislau, directorul Spitalului Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” din Oradea.

author avatar
Simona Badulescu
212 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger