Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Maghiarii, inca un sah mat la PDL

Maghiarii, inca un sah mat la PDL

Autor:

Dupa ce PDL s-a tinut tare toata dimineata, UDMR si-a impus dupa-amiaza vointa: CNAS trece in subordinea Ministerului Sanatatii, aflat in parohia Uniunii.

 

KELEMEN HUNOR 289x300 Maghiarii, inca un sah mat la PDL

Kelemen Hunor a bifat inca o victorie asupra PDL-ului

Aranjamentul s-a parafat pe ultima suta de metri a interimatului lui Cseke Attila, ministrul demisionar si dupa ce UDMR a mai apasat o data pe pedala santajului binecunoscut: ne dati, ramanem, daca nu, plecam si va lasam guvernul balta. Pentru a impulsiona in sensul dorit PDL-ul, UDMR a venit cu o varianta de rezerva, inca un minister cedat Uniunii, inacceptabila pentru democrati.

Pusi sa aleaga intre doua rele, pedelistii au incercat sa tergiverseze chestiunea, doar-doar or gasi o solutie de iesire din impas. Maghiarii au preferat insa sa bata fierul cat e cald, mai ales ca maine expira interimatul lui Cseke Attila. Si, cum situatia ii dezavantaja net pe democrati, o noua si scurta runda Emil Boc – Kelemen Hunor a fost de ajuns pentru a se parafa trecerea CNAS in subordinea MS. Imediat, UDMR s-a si grabit sa faca publica intelegerea, la pachet cu numele viitorului ministru: Ritli Ladislau, directorul Spitalului Clinic Municipal “Dr. Gavril Curteanu” din Oradea.


1 Comentariu la Maghiarii, inca un sah mat la PDL

  1. sir

    fa,nu mai bate campii!nu trece nici un cnas la minister,tuto!Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!