AcasăNewsMafia tigarilor, lasata fara porc de Craciun!

Mafia tigarilor, lasata fara porc de Craciun!

Iata ca instalarea noului sef al Politiei Capitalei a fost de bun augur si a coincis cu una dintre cele mai spectaculoase operatiuni derulate de catre politistii bucuresteni si prin care, tocmai in pragul Sarbatorilor de Iarna, atunci cand vanzarile explodeaza pentru traficantii de tigari, una dintre cele mai complexe retele de contrabanda a fost anihilata. Iar asa cum ne-a obisnuit de ceva vreme, si de aceatsa data ”buboiul” traficului cu tigari in punctele ”traditionale” de comercializare ilicita din Bucuresti a fost ”spart” tot de catre Politia Sectorului 2. Structura care, in urma unei operatiuni de amploare derulata chiar in acest wesend geros i-a urat astfel intr-un mod inedit un ”bun venit” noului drector al DGMB, comisarul sef Adrian Ciprian Miron.

De asemenea, de remarcat si ca succesul misiunii este cu atat mai important cu cat vizati nu au fost doar ”dealerii” de pe strazi, ci chiar capii retelei, cei care transportau cantitati impresionante de tigari de contrabanda in dubite de marfa modificate cu compartimente false.

Captura impresionanta de tigari a politistilor din Sectorul 2

Dupa care baxurile de tigari erau depozitate chiar in vilele contrabandistilor, in incaperi secrete, cu ziduri false. Iata insa ca in urma misiunii politistilor din Sectorul 2, mafia tigarilor din Bucuresti a cam ramas fara porcul de Craciun, atat in urma confiscarii marfii gasite la domiciliile membrilor gruparii, cat si a mandatelor obtinute pe numele acestora in urma acestei anchete instrumentate ”beton”.

Dubite ”dublate” si ziduri false

Astfel, in cursul zilei de 16 decembrie, zeci de cadre ale Politiei Sectorului 2 au trecut la ”next level” al continuarii cercetarilor  din dosarul penal nr. 8529/P/2018, punand in aplicare 13 mandate de perchezitie domiciliara, la domiciliile si locurile frecventate de catre persoane despre care existau date  ca se ocupa cu vanzarea tigaretelor provenind din contrabanda.

Marfa de contrabanda era ascunsa in compartimente false din dubite si in camere secrete

Drept urmare, la una din adresele vizate din comuna Crevedia, sat Samurcasi, judetul Dambovita au fost identificate urmatoarele : ”intr-o autoutilitara Fiat Ducato cantitatea de 343.000 tigarete marca Rothmans Royal, avand aplicat timbru de Ucraina, disimulate in compartimente special confectionate in acest scop iar intr-un garaj s-a descoperit un perete fals, prevazut cu o usa cu yala disimulata in spatele unei prize, in spatele caruia a fost identificata cantitatea de 130.000 tigarete marca Marble, 43.800 tigarete marca Ashima, 200 tigarete marca Hilton si 59.340 tigarete marca Compliment, toate fara timbru aplicat.” De asemenea, in urma perchezitiei  efectuate la o alta adresa din Municipiul Bucuresti, pe strada Lacul Oarza din Sectorul 5 a fost identificata cantitatea  de 820 tigarete marca Ashima,  1000 de tigarete marca Marble, 860 tigarete marca  Rothmans, 460 de tigarete marca Kiss si 240 tigarete marca Compliment”. Iar in urma punerii in executare a mandatelor  de perchezitie domciliara si a mandatelor de aducere, opt persoane au fost conduse la sediul Sectorului 2 de Politie in vederea audierii si aducerii la cunostinta a calitatii de suspect, fata de cinci dintre acestea fiind luata masura preventiva a retinerii pentru 24 de ore.

author avatar
Andrei Coman
1.760 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger