AcasăNewsMafia pune la bataie 5000 de euro pentru uciderea unui caine

Mafia pune la bataie 5000 de euro pentru uciderea unui caine

Pocho a stricat socotelile Camorrei

Gruparea Camorra are un nou dusman, este vorba de cainele politist Pocho, care a descoperit droguri de milioane de euro.

Pocho a stricat socotelile Camorrei

Pocho are 9 ani, din rasa Jack Russell Terrier si a descoperit mai mult de doua tone de substante ilegale pe parcursul carierei sale in politia din Napoli. Catelul, care a gasit in ultima sa misiune 31 de kilograme de cocaina in mai multe ambalaje de lapte praf pentru copii, a primit numele dupa faimosul fotbalist Ezequiel Lavezzi, zis Pocho. Incercand sa-si protejeze drogurile, traficantii au lasat mancare otravita si catele in calduri menite sa-i distraga atentia  curajosului  Pocho, insa fara rezultat. Cainele a apartinut unui doctor care locuieste langa stadionul San Paolo si care l-a donat politiei pentru ca fiul sau este alergic la parul de animale. Insa nu doar Camorra are probleme cu cainii politisti, un caz similar a avut loc in Columbia:  in iulie, cel mai puternic cartel de traficanti din aceasta tara au promis o rascumparare de 70.000 de dolari pentru capturarea sau uciderea unei femele de ciobanesc german. Sobra are 6 ani si a ajutat la confiscarea a aproximativ 10 tone de droguri, in cele 300 de misiuni la care a luat parte. Serviciile secrete columbiene au luat decizia sa o mute pe Sombra din zona unde opera gruparea de traficanti, pe aeroportul din Bogota, unde poate fi mai bine protejata.

author avatar
Bogdan Borcea
334 afisari

1 COMENTARIU

  1. Minunat câine! Are o mutrițăăă! Nu știu dacă nu-i dresat la mirosit corupția în privința politicienilor…dacă ar fi, l-aș împrumuta având mascații alăturea! La care latră că-i corupt, zdup cu el în dubă! Iar la interogator, care nu vrea să spună pe unde și-a ascuns banii furați de la români, l-aș pune pe Pocho să-i apuce de partea care le asigură urmașii, până spun adevărul și numai adevărul…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger