Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » MAE, informatii despre starea romanilor raniti in accidentul de autocar din Germania

MAE, informatii despre starea romanilor raniti in accidentul de autocar din Germania

Autor:

Cele mai noi date facute publice din directia Ministerului de Externe indica faptul ca in autocarul care s-a rasturnat deunazi, in Germania, se aflau 49 de oameni, majoritatea, 42, fiind romani.

 

maesediu MAE, informatii despre starea romanilor raniti in accidentul de autocar din GermaniaIn urma accidentului produs undeva in zona Bohmte – Leckermuhle, cetatenii romani au ajuns la unitati medicale din regiune, iar joi dimineata cei care au ramas internati au fost vizitati de consulul general al Romaniei la Bonn, care a mers personal pentru a se interesa de starea lor. “Patru cetateni romani au fost supusi unor investigatii medicale amanuntite. Starea acestora de sanatate este stabila, fara a le fi pusa viata in pericol. Celelalte persoane implicate in accident au suferit rani superficiale, fiind tratate fie ambulatoriu, fie tinute sub observatie pentru 24 de ore si ulterior externate, dupa ce li s-au acordat ingrijirile medicale necesare”, transmit, joi, reprezentantii Ministerului de Externe.

Va amintim ca in cursul zilei trecute s-a aflat ca in autocarul respectiv se aflau mai multe femei din Romania, aflate la munca in Germania. Nu s-au stiut, insa, in prima faza, date exacte despre starea ranitilor, ci doar ca au fost persoane preluate de ambulantele ajunse in numar mare in zona in care a avut loc accidentul.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!