AcasăNewsMAE, despre situatia din Siria: Romania, solidara cu aliatii si partenerii sai...

MAE, despre situatia din Siria: Romania, solidara cu aliatii si partenerii sai strategici

Vestea bună primită de apropiații unui ROMÂN care fusese RĂPIT în noiembrie anul trecut

Printre reactiile venite din partea oficialilor romani, dupa atacul comun de noaptea trecuta al aliatilor -SUA, Fransta si Marea Britanie -asupra unor tinte din Siria, cu scopul de a transmite un mesaj clar in privinta folosirii armelor chimice, acuzatie ce planeaza asupra actualei puteri locale, se numara si cea a ministerului condus de Teodor Melescanu.

Astfel ca, prin intermediul unui comunicat de presa, se transmite din start faptul ca „Ministerul Afacerilor Externe reitereaza condamnarea ferma a utilizarii armelor chimice in orice circumstante, in orice imprejurare, comiterea unor asemenea acte neavand nicio justificare”.

Mai mult, in acelasi mesaj se mentioneaza, negru pe alb, faptul ca „rapoartele ingrijoratoare privind un atac cu arme chimice la 7 aprilie 2018, impotriva populatiei din localitatea Douma din Siria, trebuie investigate de urgenta, de o maniera independenta si impartiala. Ministerul Afacerilor Externe pledeaza pentru tragerea la raspundere, in urma anchetei, a persoanelor vinovate de comiterea unui asemenea act”, dar si ca „actiunea intreprinsa de SUA, Marea Britanie si Franta, la data de 14 aprilie, constituie o reactie ferma la atrocitatile soldate cu numeroase victime in randul populatiei civile din Douma, confruntata cu consecintele devastatoare ale unui razboi care trebuie incheiat cat mai curand. Romania este solidara cu aliatii si partenerii sai strategici”.

Nu in ultimul rand, MAE subliniaza, o data in plus, „necesitatea solutionarii conflictului din Siria, care a provocat suferinta populatiei siriene”.

101 afisari

2 COMENTARII

  1. Slugile stapanilor Coloniei s-au intrecut in mesaje de felicitare pentru atacurile cu rachete asupra unei tari ce se incapataneaza,inca,sa ramana relativ independenta.Aceste atacuri au foar declansate pentru ca Siria nu a fost transformata in colonie,este o razbunare a puterilor occidentale carora le frige buza sa exploateze inca o tara cu bogatii mai ales in subsol.Pana la urma democratia coloniala va invinge,ca si in Libia,Irak,Afganistan etc.,iar populatia,ce a mai rams din ea,va trai bine in regim de colonie.

  2. MAE si trepadusii platiti regeste de acolo se intrec lingand ,,ciocanul” SUA,Franta si G.B. intr-un mod gretzos ,care provoaca sila,dezgustul si o stare de voma ! Adica o sug cu doua maini si cu bale..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger