Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » MAE, despre situatia din Siria: Romania, solidara cu aliatii si partenerii sai strategici

MAE, despre situatia din Siria: Romania, solidara cu aliatii si partenerii sai strategici

Autor:

Printre reactiile venite din partea oficialilor romani, dupa atacul comun de noaptea trecuta al aliatilor -SUA, Fransta si Marea Britanie -asupra unor tinte din Siria, cu scopul de a transmite un mesaj clar in privinta folosirii armelor chimice, acuzatie ce planeaza asupra actualei puteri locale, se numara si cea a ministerului condus de Teodor Melescanu.

 

maesediu 350x196 MAE, despre situatia din Siria: Romania, solidara cu aliatii si partenerii sai strategiciAstfel ca, prin intermediul unui comunicat de presa, se transmite din start faptul ca “Ministerul Afacerilor Externe reitereaza condamnarea ferma a utilizarii armelor chimice in orice circumstante, in orice imprejurare, comiterea unor asemenea acte neavand nicio justificare”.

Mai mult, in acelasi mesaj se mentioneaza, negru pe alb, faptul ca “rapoartele ingrijoratoare privind un atac cu arme chimice la 7 aprilie 2018, impotriva populatiei din localitatea Douma din Siria, trebuie investigate de urgenta, de o maniera independenta si impartiala. Ministerul Afacerilor Externe pledeaza pentru tragerea la raspundere, in urma anchetei, a persoanelor vinovate de comiterea unui asemenea act”, dar si ca “actiunea intreprinsa de SUA, Marea Britanie si Franta, la data de 14 aprilie, constituie o reactie ferma la atrocitatile soldate cu numeroase victime in randul populatiei civile din Douma, confruntata cu consecintele devastatoare ale unui razboi care trebuie incheiat cat mai curand. Romania este solidara cu aliatii si partenerii sai strategici”.

Nu in ultimul rand, MAE subliniaza, o data in plus, “necesitatea solutionarii conflictului din Siria, care a provocat suferinta populatiei siriene”.


2 comentarii to MAE, despre situatia din Siria: Romania, solidara cu aliatii si partenerii sai strategici

  1. cobe

    Slugile stapanilor Coloniei s-au intrecut in mesaje de felicitare pentru atacurile cu rachete asupra unei tari ce se incapataneaza,inca,sa ramana relativ independenta.Aceste atacuri au foar declansate pentru ca Siria nu a fost transformata in colonie,este o razbunare a puterilor occidentale carora le frige buza sa exploateze inca o tara cu bogatii mai ales in subsol.Pana la urma democratia coloniala va invinge,ca si in Libia,Irak,Afganistan etc.,iar populatia,ce a mai rams din ea,va trai bine in regim de colonie.

  2. Gica Mandravela

    MAE si trepadusii platiti regeste de acolo se intrec lingand ,,ciocanul” SUA,Franta si G.B. intr-un mod gretzos ,care provoaca sila,dezgustul si o stare de voma ! Adica o sug cu doua maini si cu bale..


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!